Bizar video: Smukke Christiane går tarm-amok

Bloggeren og indehaver af magasinet chri chri synes ikke, at der er nok fokus på tarmene. Nu medvirker hun i tarm-reklame

Christiane Schaumburg-Müller på den røde løber til tv-prisen i 2017. Foto. Tariq Mikkel Khan
Christiane Schaumburg-Müller på den røde løber til tv-prisen i 2017. Foto. Tariq Mikkel Khan

Christiane Schaumburg-Müller driver en blog og et magasin, der blandt andet handler om sundhed og madlavning.

Her har hun allerede rundet emnet tarmhygiejne en gang i et indlæg, der går under den mundrette titel 'Sådan får du tarme i topform'

Skruk Christiane drømmer om flere børn

I sit seneste skud på stammen overgår hun dog sig selv. 

I en reklame for et firma, der laver mejeriprodukter, slår hun fast med syvtommersøm, at hendes tarmes velvære er alfa og omega.

 

- Jeg synes, at der skal mere fokus på tarmene. Det er nemlig så vigtigt for mig, at mine tarme er glade! lyder det fra bloggeren.

Tarm-yoga
I forsøget på at få så sunde tarme som muligt fortæller Christiane Schaumburg-Müller, at hun har sagt ja til at dyrke såkaldt 'tarm yoga'.

Christiane: Mine bryster er blødere og fladere end før

- I dag har jeg sagt ja til at lære lidt tarm-yoga, siger hun og folder en rullemadras ud.

 

For det utrænede øje ligner tarm-yogaen almindelig yoga. Således strækker hun ryg, arme og ben og holder dem i akavede positioner på en måde, der skulle være godt for ve, vel og tarm.

Christiane: Her er det sværeste ved at være mor

- Når jeg har styr på mine tarme, føler jeg mig virkelig godt tilpas, og for at holde mine tarme glade spiser jeg grøntsager og fuldkorn og drikker masser af vand, forklarer Christiane.