Blachman overrasker: Sælger igen

Thomas Blachman har sat sit sommerhus i Tisvildeleje til salg efter godt og vel to år

Thomas Blachman vil gerne af med sit sommerhus i Tisvilde. Foto: Tariq Mikkel Khan
Thomas Blachman vil gerne af med sit sommerhus i Tisvilde. Foto: Tariq Mikkel Khan

'X Factor'-dommeren Thomas Blachman har sat sit luksuriøse, arkitekttegnede sommerhus på Pyramidestien i Tisvildeleje til salg.

Det fremgår af Nyboligs hjemmeside.

Her fremgår det ligeledes, at du skal af med 3.495.000 kroner, hvis sommerhuset, som Blachman erhvervede sig i 2017, skal blive dit.

Ejendommen er opført i 2009 med 113 kvadratmeter beboelse og 85 kvadratmeter kælder. Af salgsopstillingen fremgår det, at sommerhuset rummer et stort alrum med stue samt loft til kip. Derudover to badeværelse - det ene med spa.

TV2 ved endnu ikke, hvornår de igen kan sende 'X Factor' live. Foto: Tariq Mikkel Khan Film, tv & radio TV2 med stor 'X Factor'-nyhed

Desuden indeholder boligen blandt andet en stor terrasse med udendørs pejs.

Boligen er i sin tid skabt af arkitekt Tage Lyneborg og billedhugger Bjørn Nørgaard.

- Der er et slægtskab mellem arkitektur og billedkunst, som ikke udnyttes tilstrækkeligt i dag. Tidligere var der tradition for et tæt samarbejde mellem arkitekten og kunstneren. Med sommerhuset i Tisvildeleje fik jeg og Tage Lyneborg mulighed for at vise, at denne tradition stadig har sin berettigelse og at samhørigheden fungerer i praksis, har Bjørn Nørgaard sagt i forbindelse med opførelsen af huset.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra den garvede 'X Factor'-dommer i forbindelse med salget af sommerhuset, men han er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Blachman danner par med den 33-årige digter og sanger Julia Werup. De to blev i september forældre til en lille dreng. Foto: Privat
Blachman danner par med den 33-årige digter og sanger Julia Werup. De to blev i september forældre til en lille dreng. Foto: Privat
 

Sælger Vesterbro-hjem
I november 2019 valgte Thomas Blachman at sætte sin luksuriøse lejlighed på Vesterbro til salg. Den 124 kvadratmeter bolig blev udbudt til 6.695.000 kroner.

Til Ekstra Bladet fortalte 57-årige Blachman, der for nylig blev far til en lille dreng, i den forbindelse, at han trængte til at prøve noget nyt og komme væk fra Vesterbro.

- Der sker jo heldigvis ting i ens liv hele tiden. Det kan være, at man tænker, at i morgen kunne det være fedt at være der, men så er det det ikke mere, for så skal der noget andet til. Der er ingen, der ved, hvad der skal ske, sagde han hemmelighedsfuldt og afviste derved samtidig at løfte sløret for, hvor han nu skal bo.

- Vesterbro er mange unge mennesker, som konkurrerer helt sindssygt med hinanden på deres perfekte ladcykler. Man kan se, at lige så snart der ikke er nogen, der kigger, så begynder forældrene at skændes, ikke? Udadtil så kører det bare ikke. Jeg kan ikke holde det ud. Jeg kan ikke se mig selv rende rundt blandt dem. Så det skulle jeg væk fra, fortalte han.

Bølgerne gik højt mellem dommerne fredag aften. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix Film, tv & radio Vanvittigt drama i 'X Factor': - Sindssygt nedladende!

Thomas Blachman bor ifølge Boliga lige nu med sin lille familie på en husbåd ved Holmen i København. Den købte Blachman i 2013, og han er nu i gang med at restaurere den.

- Jeg har stadig båden. Den vil jeg altid have. Den elsker jeg. Det er fantastisk at gå over en landgangsbroen og så være i sin egen verden. Man har det særlige lys og vandet, og så er man alligevel så tæt på det hele. Vinteren bliver også nemmere at komme igennem på den måde, sagde han til Ekstra Bladet.

Magnus mistede takten undervejs i fredagens liveshow. Foto: Tariq Mikkel Khan Film, tv & radio Erkender brøler: - Det er lidt noget lort