Blachman revser ungdommen: Jeg fatter ikke en skid af det

Thomas Blachman er langt fra imponeret over indholdet i YouTube-stjernernes videoer

Thomas Blachman er kendt som den rapkæftede tv-dommer på programmet 'X Factor', men lørdag aften havde han sat kursen forbi Guldtuben, hvor de største stjerner på de sociale medier hyldes.

'X Factor' slutter efter næste sæson, men man skal ikke forvente at se Blachman som YouTuber.

- Nej nej nej, for fanden da nej. Jeg fatter ikke en skid af, hvad de har gang i, siger han tørt til Ekstra Bladet og fortsætter.

- Foreløbig tror jeg i virkeligheden ikke, de har gang i særligt meget indhold. Nu er det meget formen, og nu savner man noget indhold. Hvor fanden er revolutionen henne, hvor er oprøret? Det kunne man måske bruge de her medier til at organisere, så de kunne mødes i virkeligheden og få en bedre virkelighed.

LIVE fra Guldtuben: Stjernerne ankommer

Thomas Blachman har sin teori om, hvem pengene fra YouTube-videoerne i virkeligheden går til.

- Jeg er sgu ret imponeret… ellers er der bare en masse voksne, der sidder og styrer det i baggrunden, fordi der er penge i det. Det kunne godt tænkes, siger han med et glimt i øjet.

Nikita på den røde løber: Du ligner en kæmpe skank

Direkte adspurgt hvordan han har det med, at stjernerne på de sociale medier har et decideret award show, lyder svaret.

- Jeg kan da godt huske, da jeg havde idoler som barn, det er da fantastisk at se de mennesker, som man mener har noget på hjertet, som man kan bruge til noget. I virkeligheden. Det er den gode, gamle sang. Spørgsmålet er bare igen indholdet. Hvad skal de, og hvor vil de hen?

Den danske Bieber skal arbejde med verdensstjerne

- Er det måske lidt indholdsløst?

- Jeg savner de unge mennesker. De sidder jo fandeme bare og klamrer sig til deres mobiltelefoner hele tiden, og jeg savner måske, at de kigger lidt op engang imellem og deler det, de glor på. For meget af det er, hvor mange flødeboller de kan spise, siger Thomas Blachman.