Blachman: Treo er en amøbe

Nu giver Thomas Blachman svar på tiltale med henblik på Thomas Treos dårlige anmeldelse af Citybois på Grøn Koncert. Se reaktionen her

Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Blachman: Jeg er lykkelig i mit ægteskab

For godt tre uger siden skrev Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo en anmeldelse af ungdoms-duoen Citybois deltagelse på Grøn Koncert. Og Treo lagde ikke fingrene imellem i anmeldelsen, der under overskriften 'Citybois er helt til grin på Grøn Koncert' skrev følgende:

Citybois er som en børnesygdom, man troede, man var sluppet af med, men den vender tilbage igen og igen. Det komplet latterlige makkerpar fra Gentofte dukkede op blandt gæsterne, da dj-duoen Lågsus åbnede Grøn Koncert i Kolding, og hvis man troede, teenagerne ville vokse med opgaven, så troede man forkert.

Citybois helt til grin på Grøn Koncert

Hårdt angreb mod Treo
X Factor-dommeren Thomas Blachman var i X Factor mentor for de to Citybois-drenge, som han ofte roste for at være et frisk pust. Og Blachman er selvfølgelig ikke begejstret for Thomas Treos kritik af Citybois.

- Jeg hørte godt om det. Men jeg har ikke læst anmeldelsen. Men jeg kan fornemme, at der er nogle mennesker, der bliver kede af det. Den ukonstruktive kritik er altid problematisk. Treo føler vel også i det daglige, at han selv bliver anmeldt, siger Blachman og sætter et hårdt angreb ind mod Treo:

-  Jeg aner ikke, hvordan manden ser ud. Men jeg går ud fra, at han har svært ved at vise sig nogen steder i modsætning til mig, der bliver hyldet alle steder, jeg kommer. Selv om jeg giver kritik, så gør jeg det med kærlighed. Og der mangler Treo altså en del af hjernen. Han er lidt amøbe-agtigt, siger Blachman.

Her optræder Citybois på Grøn Koncert. (Foto: Per Lange)
Her optræder Citybois på Grøn Koncert. (Foto: Per Lange)
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+