'Blærerøven' smittet med coronavirus

Mads Christensen, bedre kendt som 'Blærerøven', er blevet testet positiv for coronavirus

Mads Christensen er ifølge ham selv sluppet nådigt igennem coronavirussen. Foto: Jan Sommer
Mads Christensen er ifølge ham selv sluppet nådigt igennem coronavirussen. Foto: Jan Sommer

Den kendte foredragsholder og modeekspert Mads 'Blærerøven' Christensen er blevet testet positiv for coronavirus.

Det skriver han i et opslag på sin Facebook-profil, hvor han fortæller, at han den seneste uges tid har haft symptomer.

'I sidste uge var jeg lidt tung i hovedet, feber, træt, ømme led og muskler. Over to døgn spiste jeg 20 Panodil (bemærk, at det ikke anbefales at spise mere end otte om dagen, red.) og sov det meste af tiden. På tredjedagen ringede jeg til familiens læge som henviste til podning på Herlev Hospital,' skriver han.

Mads Christensen går fra konen

Behøver ikke være forfærdeligt
Senere samme dag fik han svar på den prøve, han havde fået taget på hospitalet.

'Samme eftermiddag fik jeg besked på Sundheds-hjemmesiden. Jeg var 'påvist' og havde altså Covid/Corona', skriver han.

Ifølge Mads Christensen har han heldigvis ikke været hårdt ramt af virussen, som for ham ikke har været værre 'end en almindelig man-flu (mandeinfluenza, red.)'.

'Jeg føler med dem, der har det svært, men håber min historie kan vise, at det ikke altid behøver være forfærdeligt', skriver han i opslaget.

Mads Christensen er ved godt mod trods sygdommen og skriver i sit opslag, at han er på benene igen. Han har i den seneste tid været i isolation grundet sygdommen.

Mads Blærerøv smider bukserne

Ikke værre end en snotnæse
Ekstra Bladet har været i kontakt med Mads Christensen, der fortæller, at han valgte at dele nyheden om, at han er smittet, af en særlig grund.

- Jeg synes, der er så meget katastrofestemning. Jeg ville bidrage til at nuancere billedet og vise, at man altså godt kan få coronavirus uden, at man er ved at dø, siger han og fortsætter:

- Jeg ved godt, at jeg har været heldig, og det er ikke for at gøre fis med dem, der har det skidt.

Mads Christensen fortæller, at hans symptomer har været milde. Foto: Jan Sommer
Mads Christensen fortæller, at hans symptomer har været milde. Foto: Jan Sommer
 

Ifølge Mads Christensen har han igennem hele forløbet med coronavirus følt sig i trygge hænder hos det danske sundhedsvæsen.

- Det hele er gået fint, og det har været hurtigt og effektivt - også på hospitalet. Selve sygdomsforløbet har for mig ikke været værre end en snotnæste. Det tog to-tre dage, og så havde jeg det fint igen.

Mads Christensen fortæller, at han de sidste mange uger har været i frivillig isolation, og derfor undrer han sig over, hvor han er blevet smittet med sygdommen.

- Jeg har været isoleret længe. Jeg har taget alle forholdsregler - holdt mig hjemme, sprittet af, holdt afstand. Jeg har ingen anelse om, hvor jeg har fået det. Jeg bor jo alene, og jeg har ikke været sammen med andre mennesker, siger han og fortæller, at han nu igen er symptomfri, men fortsat holder sig hjemme.