Blev kendt som 'Bo' fra Klovn: Nu er han blevet student

Marcuz Jess Petersen, kendt fra sin rolle i Klovn: The Movie, har fået hue på

Marcuz Jess Petersen som han så ud, da han medvirkede i 'Klovn: The Movie'. (Foto: All Over Press)
Marcuz Jess Petersen som han så ud, da han medvirkede i 'Klovn: The Movie'. (Foto: All Over Press)
Følg Danske kendte

For snart syv år siden blev den nu 19-årige Marcuz Jess Petersen landskendt for sin rolle som drengen Bo i filmen Klovn: The Movie.

Marcuz har ikke lagt skjul på, at filmen var en stor oplevelse for ham, og nu kan han skrive endnu en stor bedrift på det personlige CV.

Mandag formiddag fik blev han nemlig student fra Frederikssund Gymnasium, efter han havde været oppe i AT til sidste eksamen.

- Jeg fik et 7-tal, og jeg er tilfreds, for jeg gjorde hvad jeg kunne, så jeg kan ikke være mere end tilfreds, siger han til Ekstra Bladet dagen derpå.

Marcuz fra 'Klovn': - Der bliver altid spurgt til min tissemand

Han fortæller, at det generelt er gået fint med eksamenerne, og han har afsluttet gymnasiet med et samlet snit på 8,1.

- Det vigtigste for mig var mediefag, hvor jeg gerne ville have 12, og det fik jeg så også, men ellers havde jeg ikke noget mål om et bestemt snit, siger Marcuz Jess Petersen.

Den tidligere Klovn-skuespiller har nu fået hue på hovedet. PRIVATFOTO
Den tidligere Klovn-skuespiller har nu fået hue på hovedet. PRIVATFOTO
 

Vil være skuespiller
Studenterhuen blev mandag fejret med en middag med familien, og der har derfor ikke været noget større studentergilde endnu.

Ulrikke er en af årets første superstudenter: Jeg er helt målløs

Det var således heller ikke en tømmermænds-ramt Marcuz Jess Petersen, Ekstra Bladet fangede tirsdag, men mon ikke de kommer lørdag, efter Marcuz har kørt studentervogn med sine klassekammerater fredag.

Efter alle fejringerne er overstået, har Marcuz tænkt sig at tage et sabbatår. Men det bliver ikke et år, der kommer til at stå i afslapningens tegn, fortæller han.

- Planen er, at jeg i mit sabbatår vil arbejde lidt for at tjene nogle penge, og så vil jeg nok forsøge at komme til at læse hos en skuespiller. For min plan er, at jeg om et års tid vil prøve at søge ind på skuespillerskolen. Og for at øge mine chancer, vil jeg se, om jeg kan få mulighed for at træne hos en skuespiller i mit sabbatår, siger han.

Casey scorede 12-taller på stribe: Sådan går det nu

Marcuz Jess Petersen var inviteret med på den røde løber til premieren på Casper Christensen og Frank Hvams film 'Dan Dream'. Foto: Mogens Flindt
Marcuz Jess Petersen var inviteret med på den røde løber til premieren på Casper Christensen og Frank Hvams film 'Dan Dream'. Foto: Mogens Flindt
 

Gensyn med Bo?
Marcuz Jess Petersen har stadig af og til kontakt til Klovn-skaberne Casper Christensen og Frank Hvam, som han arbejdede sammen med længe før han skulle tænke på studenterhue og skuespillerkarriere.

'Klovn' vender tilbage til tv-skærmen

Casper og Frank har varslet, at de vil lave en ny sæson af den populære serie, og der stiller Marcuz sig gerne igen til rådighed.

- Jeg har ikke hørt noget fra dem, om de vil have mig med, men hvis de spurgte mig, ville jeg sige ja med det samme. For det kunne da være super sjovt at komme til at lave noget med de to igen, siger han.

- Men du har ikke selv spurgt dem, om ikke det er på tide med et gensyn med 'Bo'?

- Nej, jeg har ikke på den måde direkte spurgt dem. Men jeg står gerne til rådighed, hvis de lige tilbyder mig en lille gæsteoptræden eller lignende, siger han.

'Klovn' søger statister: Er det Danmarks dårligste timeløn?

Marcuz har tidligere fortalt, at han stadig ofte bliver genkendt for sin rolle i Klovn-filmen, og at det mest hyppige spørgsmål, han får, stadig er, om det virkelig er hans (mikroskopiske) tissemand, man ser i filmen. Det er det dog ikke, forsikrer han.

- Det med den lille tissemand er nok det spørgsmål, jeg har fået allerflest gange overhovedet af alle. Er det min rigtige tissemand, man ser i filmen? Men jeg kan så svare; 'Nej, det er det ikke'. Den i filmen er en, der blev lavet i silikone og sat på, har Marcuz tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.