Blev overfuset af Medina: - Hun spyttede på mig

Journalisten Camilla følte sig fysisk og verbalt overfuset af Medina, da hun i 2013 var troppet op i lufthavnen for stille popstjernen en række spørgsmål. Hør hvordan optrinnet udspillede sig i videoen nedenfor

Hør klippet, hvori popstjernen overfuser journalisten, her.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Medina har i den seneste tid turneret i en række medier som led i promoveringen af biograf-dokumentarfilmen 'Medina', der har premiere tirsdag.

Her har Medina blandt andet fortalt sin version af en hændelse, der fandt sted i lufthavnen i København tilbage i marts 2013, hvor hun gik amok på en journalist fra Se og Hør, som hun rev i håret og råbte skældsord efter.

En episode, der dengang blev beskrevet i flere medier.

Medina fortæller om optrinnet i lufthavnen og bruger det som et eksempel på den periode, hvor hun 'var allermest presset' og sagde fra over for pressens brutale behandling af hende gennem længere tid.

Det slog klik
Over for DR-podcasten 'Genstart' beskriver Medina, hvordan journalistens tilstedeværelse bragte hende ud af fatning.

- Det slog bare klik. Hun begyndte at spørge mig om ting og sager. Jeg kunne ikke holde mig mere, jeg kunne ikke være i mit skind mere - at blive behandlet på den måde, blive nedgjort på den måde. Blive uværdiggjort på den måde. Så jeg tog bare fat i hendes hår, vendte hendes ansigt mod ankomsthallen, og så råbte jeg bare alt, hvad jeg kunne, at folk skulle kigge på det her ansigt.

– SE, sådan ser sådan et menneske, der ødelægger andre menneskers liv for ingenting, ud. Kig på hende! Og det var dét, fortæller Medina i seneste udgave af 'Genstart'.

Artiklen fortsætter under billedet og boksen ...

Her og Nu-fotografen fangede momentet, hvor Medina rev Camilla Linnebjerg i håret, men - ifølge journalisten - også fangede en luns af hendes øre. Foto: Her og Nu
Her og Nu-fotografen fangede momentet, hvor Medina rev Camilla Linnebjerg i håret, men - ifølge journalisten - også fangede en luns af hendes øre. Foto: Her og Nu

Spyt, eder og forbandelser

14. marts 2013 udkom Se og Hør med en forside om, at Christopher, som Medina dengang dannede par med, havde forladt hende.

Historien var en fortsættelse af en tidligere historie, hvor ugebladet beskrev beskyldninger mod Medina om utroskab.

Efter den historie var Medina rejst til USA og Mexico - væk fra pressens søgelys.

Men nu kom hun atter hjem til København, hvor Christopher ventede på hende som en overraskelse, og her kom Medina i clinch med Camilla fra Se og Hør, som var troppet op i lufthavnens ankomsthal for at spørge ind til forholdet med Christopher.

Sådan lyder det på lydfilen
Camilla: Vil det så sige, at I stadig er kærester?

Medina: Er det dig, der hedder Michella?

Camilla: Nej, det gør jeg ikke. Jeg hedder Camilla.

Medina: Hvor er du fra?

Camilla: Se og Hør

Medina: Fuck af, mand

(Lyden af spytklat)

Medina: Fuck dig! Hende her er fra Se og Hør - det er hende, der fremstiller mig som en fucking løgner! Hele tiden! Fuck dig!

Christopher: Medina ...

Medina: Fuck dig!

Christopher: ... hvad fanden laver du?

Rystet og i chok
Journalisten Camilla Linnebjerg, som det gik ud over dengang, oplevede dog situationen ganske anderledes.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

Ifølge Camilla Linnebjerg rev Medina hende ikke bare i håret, men også i øret, ligesom popstjernen ifølge Linnebjerg sendte en spytklat direkte i ansigtet på hende.

- Medina spyttede mig i ansigtet. Det var ikke sådan en enkelt synlig grønharker, men mere en slags støvregn af spyt. Man kan også høre spytlyden på optagelsen. Jeg var ude og tørre mig i ansigtet bagefter - sådan helt hysterisk over, at jeg var blevet spyttet på.

- Det blev bare nedtonet dengang og ikke bragt, fordi jeg syntes, det var nedværdigende og pinligt, så det har aldrig været fremme før nu, siger Camilla Linnebjerg og fortsætter:

- Og så fik hun også fat i øverste del af mit øre samtidig med, at hun rev mig i håret. Jeg havde ondt i mit øre hele aftenen.

- Det var heller ikke fremme. Jeg var rystet - faktisk så meget i chok, at jeg ikke rigtig reagerede i momentet. Jeg trak mig jo ikke engang. Jeg tror bare, at jeg frøs, siger Camilla Linnebjerg i dag.

Ekstra Bladet kan samtidig bringe en lydfil, der dokumenterer optrinnet, som det foregik, og som tydeligt dokumenterer lyden af en spytklat.

Artiklen fortsætter under billedet og boksen ...

Sådan ser Camilla Linnebjerg (tv.) ud i dag. Hun har valgt at kommentere på episoden i lufthavnen, fordi hun føler sig ramt på sin retfærdighedssans. Privatfoto og Finn Frandsen
Sådan ser Camilla Linnebjerg (tv.) ud i dag. Hun har valgt at kommentere på episoden i lufthavnen, fordi hun føler sig ramt på sin retfærdighedssans. Privatfoto og Finn Frandsen
 

Derfor brød Medina sammen

Medina slog i gennem i 2008 med hitsinglen 'Kun for mig', der blev efterfulgt af yderligere hit på hit på hit, og hun blev lynhurtigt en af landets største stjerner på pophimlen.

Men med succesen på hitlisterne fulgte opmærksomhed fra pressen. Især da Medina i 2012 blev kærester med den blot 20-årige popstjerne Christopher, stak pressens interesse for både Medina og i den forlængelse for parret af.

Især ugebladet Se og Hør kørte mange historier - små som store - om Medina, der har det borgerlige navn Medina Danielle Oona Valbak - og ikke altid af den venlige slags. F.eks. blev Christopher beskrevet som Medinas 'hundehvalp', ligesom ugebladet noterede sig, at Medina var en art sugarmama for Christopher under overskriften 'Medina betaler for Christopher'.

Samme dag som optrinnet i lufthavnen bragte Se og Hør en forside om, at Christopher skulle have forladt Medina - en fortsættelse af tidligere skriverier om beskyldninger mod Medina om utroskab.

Camilla Linnebjerg vil i dag gerne indrømme, at Medinas nedsmeltning måske et eller andet sted var forventelig:

- Se og Hør var gået meget til hende på det tidspunkt, og når man ser på det nu, burde man måske have tænkt, at det kunne være et spørgsmål om tid, før hun ville eksplodere. Men jeg havde aldrig forestillet mig, at hun ville ty til overfald.

- Hvorfor vælger du at fortælle noget, der ikke har været fremme før, nu hvor vi har kontaktet dig?

- Det rammer mig på min retfærdighedssans. Jeg mener, at den historie, hun turnerer med nu, er en løgneversion af, hvad der foregik. Det bringer det hele tilbage til mig.

- Hun har aldrig taget det på sig, og det kan jeg jo høre, at hun stadig ikke gør. Det provokerer mig. Det var jo ikke i orden - og det er jo stadig ikke i orden, siger Camilla Linnebjerg.

En spytklat er i retslig forstand sidestillet med vold, lyder en dom fra højesteret i 2006.

Medina fortæller dog i 'Genstart', at hun ikke mener, der var tale om vold, og fastholder samtidig, at hun ikke fortryder, at hun 'stod op for sig selv og sagde fra'.

En grædende Medina efter episoden i lufthavnen, hvor hun bliver trøstet - men også irettesat - af hendes daværende kæreste, Christopher. - Hvad fanden laver du, Medina?, lød det blandt andet. Foto: Her & Nu
En grædende Medina efter episoden i lufthavnen, hvor hun bliver trøstet - men også irettesat - af hendes daværende kæreste, Christopher. - Hvad fanden laver du, Medina?, lød det blandt andet. Foto: Her & Nu

Camilla Linnebjerg er overrasket:

- Jeg synes, det er vildt, at Medina ikke reflekterer over det. At hun siger flere steder, at hun ikke fortryder det. At hun synes, det er okay. Det virker som om, hun mener, at det er et medie, hun er gået til angreb på. Men det er jo et menneske, det er gået ud over, siger Camilla Linnebjerg.

Den forkerte journalist
I interviewet med Politiken beretter Medina dog, at det var en anden journalist, hun i virkeligheden ville have ram på.

- Det var et af de tidspunkter i mit liv, hvor jeg var allermest presset. Jeg var lige landet og var bange for at gå ud i ankomsthallen, og så blev der taget billeder af mig, mens jeg græd. Efter alle de forsider om noget, jeg ikke havde gjort. Men faktisk var hende, jeg greb fat i, den forkerte.

- De lignede hinanden med det dér meget lyse hår, siger Medina til Politiken med henvisning til journalisten fra Se og Hør, som forinden havde været mest offensiv i de mange Se og Hør-historier om sangerindens privatliv.

Camilla Linnebjerg sukker:

- Jeg sagde jo mit navn til hende først. Hun vidste, at det ikke var mig, der havde skrevet ting om hende på Se og Hør. Gad vide, hvad hun så havde gjort, hvis det havde været 'den rigtige', som var i lufthavnen. Det tør man jo ikke tænke på.

Sagen blev oprindeligt politianmeldt af Se og Hør, men politiet valgte, efter at have indsamlet vidneudsagn, i sidste ende ikke at gå videre med sagen.

Ekstra Bladet har rettet henvendelse til Medina via hendes presseansvarlige med henblik på et svar til de nye beskyldninger.

'Medina er rigtig ked af, at det gik ud over den forkerte. Men hun kommer aldrig til at fortryde, at hun forsvarer sig selv', lyder det korte mailsvar.

 

BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+