Bliver vært på kæmpe realitysucces

Petra Nagel bliver vært, når programmet 'The Bachelor' kommer til Danmark

Petra Nagel, der i dag er vært på 'Go' aften LIVE', bliver vært, når 'The Bachelor' får dansk premiere på TV2. Foto: Martin Lehmann
Petra Nagel, der i dag er vært på 'Go' aften LIVE', bliver vært, når 'The Bachelor' får dansk premiere på TV2. Foto: Martin Lehmann

I starten af februar afslørede TV2, at en dansk version af 'verdens største kærlighedsformat' 'The Bachelor' rammer kanalen til sommer.

I spidsen for programmet kommer tv-vært Petra Nagel til at være.

Det afslører hun på sin Instagram-profil.

'Kære venner. Jeg skal være vært på ‘The Bachelor’ på TV2. Kalder derfor mænd og kvinder i alle afskygninger, der leder efter kærligheden. Tilmeld dig på casting.tv2.dk, og jeg lover at passe godt på dig', skriver hun i opslaget.

Erfaring med dating
Til tv2.dk fortæller Petra Nagel, at hun glæder sig til jobbet som vært på datingprogrammet. Hun har selv datet for åben skærm i DR3-programmet ’Petra dater hele verden’, hvor hun rejste ud i verden og datede forskellige mænd i håbet om at finde kærligheden.

Erfaringerne herfra mener hun, at hun kan bruge som vært på det nye program.

- Jeg tror, min erfaring betyder, at jeg kan sætte mig ind i de følelser, deltagerne har. At jeg kan støtte dem i processen, som jo kan være enorm sårbar, siger Petra Nagel til mediet.

Mens 'The Bachelor' bliver optaget, holder hun pause fra sit job som vært på 'Go' aften LIVE'.

Datingprogrammet 'The Bachelor' har været en kæmpe succes i USA, hvor det har kørt på kanalen ABC siden 2002. I programmet skal en singlemand forsøge at finde kærligheden blandt 20 kvinder, som han skal date på skift. Undervejs bliver de sat overfor forskellige udfordringer.

Én efter én bliver kvinderne sendt hjem, indtil singlemanden står tilbage med én kvinde, som potentielt kan være hans livs store kærlighed.

Omgivet af kvinder: Kæmpe succes-program kommer til Danmark

Stor succes
Sune Roland Jensen, der er indholdschef på TV2 Play og TV2, har store forhåbninger for det nye program, når det kommer til dansk tv.

- Vi ser det allerede i dag med programmer som ’Landmand søger kærlighed’, ’Hjem til gården’, ’Nybyggerne’ og ’Date mig nøgen’, og med en stærk og veldefineret konkurrencemotor kan ’The Bachelor’ det samme, har han tidligere fortalt i en pressemeddelelse.

- Når vi samtidig har at gøre med en af verdens helt store realitysucceser, tør vi godt drømme stort og tro på, at en dansk version kan ramme plet hos vores streamere på TV2 PLAY, lød det videre.

Optagelserne til programmet varer fem uger og kommer til at finde sted i udlandet til foråret. Hvor turen går hen er endnu ikke helt på plads.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra Petra Nagel, men det har i skrivende stund ikke været muligt.

Karina fra 'Lortemor' raser: - Mænd skal ikke belønnes