Annonce:
Annonce:

Blogger-babe angrebet på sociale medier: Hvad sker der for din arm?

Har Sarah Louise photoshoppet sin krop smukkere? Det mener enkelte af hendes følgere, men den tidligere model afviser beskyldningerne

Det er dette billede, der har fået bloggerens følgere til tasterne. Foto: sarahlouise.dk
Det er dette billede, der har fået bloggerens følgere til tasterne. Foto: sarahlouise.dk
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Det ligner virkelig, at du har redigeret din arm tyndere, når hele armen du holder mobilen ujævn. Helt ærligt, du er så lækker og slank. Hvorfor har du brug for at redigere billeder?

- Har du redigeret din arm tyndere?

- Det ser altså også ud, som om at du har redigeret billedet øverst ved låret, hvor du går ind ad. Men ellers er du da smuk.

Sådan lyder blot nogle af de beskeder, der er tikket ind, efter den kendte blogger-babe Sarah Louise Christiansen i går lagde billedet over artiklen ud på de sociale medier.

Klask! Blogger-babe fik kæmpe dyr i hovedet

Her mener folk altså, at hun i bedste Beyoncé-stil har redigeret sin krop for at fremstå pænere, hvilket afvises pure af Sarah Louise. Hun valgte derfor at lægge to videoer på Instagram for at lægge låg på rygterne og vise, at hun altså er skabt som på billedet – dog tilsat farvefilter.

Annonce:

Da Ekstra Bladet får den kønne mor til tre i røret, ved hun dårligt, om hun skal grine eller græde.

- Folk skriver, at jeg skulle have redigeret min arm, men sådan ser den altså bare ud. De skriver også om mine hofter, og at mine ben er redigeret tyndere. Jeg ved ikke, hvorfor folk synes, min arm ser unormal ud. Jeg synes, den ser normal ud, griner hun dog til sidst.

Sarah Louise Christiansen er sammen med Amalie Szigethy, Janni Ree, Tina Lund og Gunnvør Dalsgaard. Foto: Linda Johansen
Sarah Louise Christiansen er sammen med Amalie Szigethy, Janni Ree, Tina Lund og Gunnvør Dalsgaard. Foto: Linda Johansen
 

Sarah Louise Christiansen, der for tiden kan opleves på TV3 i tv-programmet ’Forsidefruer’, følges af godt 77.000 mennesker på Instagram, og hun er derfor vant til at få kritiske kommentarer, og det er noget, der får hende til at tænke ekstra meget over, hvad hun lægger op.

Annonce:

- Man bliver jo lidt paranoid af det. Nogle gange opdager folk ting på billedet, jeg ikke selv havde tænkt over. Det kan være en Redbull i baggrunden, hvor debatten så ender i, om det er forsvarligt, når jeg har en baby. Ja, så bliver man angrebet for omsorgssvigt, fordi de antager, at man ammer og drikker Redbull, forklarer Sarah Louise, der fortsætter.

- Man skal virkelig passe på, når så mange holder øje. Det er lidt ærgerligt.

Frygtede for fremtiden med Oliver Bjerrehuus

Hun gennemgår billederne flere gange for at sikre sig, at der ikke er noget, der kan fejlfortolkes. Men det sker - som med billedet over artiklen - så alligevel.

- Man tror, det er løgn, hvad folk kan konkludere ud fra et billede, og jeg lader mig nok styre af det i en vis grad. Ellers havde jeg jo ikke lavet de to efterfølgende videoer for at bevise, at jeg ikke havde redigeret min krop, erkender hun.

Chokeret blogger-babe langer ud efter TV3: Jeg er klippet som en kælling

Og kommentarerne? De kan godt gøre ondt.

- Jeg er også bare et menneske af kød og blod, og jeg bliver ked af det, når jeg bliver beskyldt for ting, der ikke passer. Jeg er ikke lavet af sten, siger hun.

Se videoerne hvor hun modbeviser de skeptiske følgere her og her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: