Bloggerbabe fanget på Kreta: Frygter indlæggelse

Den danske blogger Sarah Louise er fanget i Grækenland med sin familie. Sønnen Arthur har nemlig fået en slem omgang skoldkopper

Sarah Louise, bl.a. kendt fra TV3-programmet 'Forsidefruerne', er i disse dage fanget i Grækenland med sin familie. Foto: JOHANSEN LINDA/POLFOTO
Sarah Louise, bl.a. kendt fra TV3-programmet 'Forsidefruerne', er i disse dage fanget i Grækenland med sin familie. Foto: JOHANSEN LINDA/POLFOTO

Den danske bloggerbabe Sarah Louise er i disse dage fanget med sin familie på den græske solskinsø Kreta.

Egentlig skulle familien allerede have rejst hjem til Danmark lørdag, men de hjemrejse-planer gik i vasken med mindre end 24 timer til takeoff, da den lille Arthur blev ramt af høj feber og skoldkopper.

På hotellet var lægens melding da heller ikke til at tage fejl af: forsidefruen kunne foreløbig godt glemme alt om at stige ombord på ruteflyet med kurs mod de hjemlige breddegrader.

Janni om Sarah Louise: Vi bliver aldrig slyngveninder

'Så tæt på afrejse, var det næsten ikke til at bære. Vi var helt klar til at tage hjem, da vi har en del arbejde at indhente og jeg skulle lave noget tv optagelser i kommende uge (…) Pludselig skulle vi både tale med danske læger, vores forsikring som er Gouda, alle aftaler skulle aflyses eller rykkes. Arthurs medicin har vi ikke nok af og tøj har vi heller ikke mere rent af og vores hotel var muligvis fuldt booket, så vi skulle flytte hotel og jeg kunne næsten ikke overskue al balladen og så med en syg lille mus på armen. Vi ville bare HJEM!' skrev en tydeligt frustreret Sarah Louise på sin blog i weekenden.

'Forsidefruer' bryder tavsheden om sæson to

Sarah Louise Christiansen sammen med børnene Albert, Alma og Arthur. Foto: Privatfoto
Sarah Louise Christiansen sammen med børnene Albert, Alma og Arthur. Foto: Privatfoto

På Sarah Louises Instagram-profil kan man tydeligt se, at hendes søn Arthur døjer med en slem omgang skoldkopper.

Frygter infektion og indlæggelse
Den uheldige familie har nu været fanget i 'ferieparadiset' i nogle dage, men bloggerens lille søn lader stadig til at kæmpe med den smitsomme børnesygdom:

'Idag og igår som er på 3-4-5 dagene har virkelig været hårde for Arthur. Han sover ikke og har i virkeligheden ikke fået SÅ mange skoldkopper, men de er bare meget voldsomme, dem han har fået og får. Her til morgen havde han så 39 i feber og der er kommet store røde plamager rundt om nogle af skoldkopperne. Jeg er vildt bange for at der går infektion i og han skal indlægges!' skriver den bekymrede mor i dag på sin blog.

'Vi tilkaldte lægen som nu har givet os antibiotika pga. den høje feber. Vi er også i tæt kontakt med Goudas læge som siger at det er optimistisk at tro at vi kan rejse hjem fredag. Det vigtigste er selvfølgelig at Arthur bliver rask. Så nu er 2 barnedåb og arbejde aflyst.' skriver hun.

I første omgang valgte familien ikke at flyve hjem, fordi de ganske enkelt ikke ville udsætte andre passagerer ombord med eksempelvis svækket immunforsvar for fare og smitterisiko.

Men Sarah Louise lægger ikke skjul på, at de alle sammen savner noget så gevaldigt at være hjemme i vante og trygge omgivelser.

De er mødre og karrierekvinder, og så lever de et liv på forsiden af aviserne! Janni Ree, Amalie Szigethy, Sarah Louise Christiansen og Gunnvør er blandt andre hovedpersonerne i TV3-programmet 'Forsidefruerne'.  Foto: JOHANSEN LINDA/POLFOTO
De er mødre og karrierekvinder, og så lever de et liv på forsiden af aviserne! Janni Ree, Amalie Szigethy, Sarah Louise Christiansen og Gunnvør er blandt andre hovedpersonerne i TV3-programmet 'Forsidefruerne'. Foto: JOHANSEN LINDA/POLFOTO
 

Janni Ree: Jeg vil dele meget mere af mig selv