Blomsterberg afviser fup

- Der er INGEN fup her!, lyder det fra den kendte kagekone

Mette Blomsterberg deler ud af sine opskrifter. Foto: Mogens Flindt
Mette Blomsterberg deler ud af sine opskrifter. Foto: Mogens Flindt

'Kære venner, jeg havde slet ikke regnet med det her - medlemmer, ikke-medlemmer. Men bare rolig, der er INGEN fup her!', lyder det fra konditor Mette Blomsterberg på hendes Instagram-profil.

Baggrunden er, at hun på Instagram lagde et opslag op, hvor hun meddelte, at man ville modtage et link til et gratis opskriftshæfte, hvis man tilmeldte sig hendes 'Kage og dessertklub' eller hendes nyhedsbrev.

Efterfølgende strømmede det ind med kommentarer fra personer, der skrev, at de trods deres tilmelding ikke havde modtaget link til det lovede opskriftshæfte.

Derfor har Mette Blomsterberg nu måttet lave endnu et opslag, hvor hun med store bogstaver forsikrer, at hun ikke har været ude på at fuppe sig til nye medlemmer.

Samtidig har hun lagt et link til det famøse opskriftshæfte frit tilgængeligt øverst på sin Instagram-profil.

Blomsterberg: Der gik kage i teknikken

Til Ekstra Bladet forklarer Mette Blomsterberg i en mail, hvad der gik galt i forbindelse med den gratis opskriftsbog.

'Min tekniske kunnen er ikke på niveau med min faglige viden om konditorfaget, og her gik der lidt 'kage' i teknikken for mig.

Der var et link, der ikke virkede for dem, der allerede er medlem af min Kageklub, men kun for de nye medlemmer, og det skabte naturligt nok lidt forvirring.

Derfor skyndte jeg mig at give linket til opskriftshæftet frit til alle, uanset om de er med i min Kageklub eller ej. Oven i hatten smider jeg så fra i morgen 20 procent i rabat på min webshop som et kærligt påskeæg fra mig.

Jeg må til at øve mig lidt mere på teknikken!'

Go’ påske – pas på derude!

Kærlig hilsen Mette'