Bo Hamburger prøver igen

Den tidligere cykelrytter forsøger endnu en gang at komme af med sin luksuriøse Klampenborg-villa

Bo Hamburger forsøger endnu en gang at komme af med sin liebhaver-villa. Foto: Ritzau Scanpix
Bo Hamburger forsøger endnu en gang at komme af med sin liebhaver-villa. Foto: Ritzau Scanpix

Bo Hamburger har endnu en gang sat sit villa i Klampenborg til salg.

Den tidligere cykelrytter er endda klar til at indkassere et lille tab for at komme af med boligen nord for København.

Hamburger købte sammen med sin hustru, Sanne, ejendommen tilbage i 2007 for 12 millioner kroner. I dag - 13 år efter - er villaen til salg for for 11,9 millioner kroner.

Bo Hamburger står til tab på boligsalg

Sidst Tour de France-etape-vinderen havde sin luksuriøse Klampenborg-villa til salg var tilbage i 2019, hvor huset blev taget af markedet, men nu er det altså tid til at prøve lykken igen. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Den 221 kvadratmeter store bolig, som ifølge mæglerforretningen Claus Borg & Partner ligger i gåafstand til Dyrehaven i den mondæne liebhaverkommune Gentofte, har udover syv værelser også en mere end 100 kvadratmeter stor kælder med integreret garage.

Dyrt liebhaverområde
Modsat de fleste områder i landet er handler på den anden side af ti millioner kroner ikke et særsyn i Gentofte Kommune, der kæmper med Frederiksberg Kommune om at have landets højeste kvadratmeterpriser på villaer.

Blot i år er der nemlig solgt over 100 villaer for mere end 10 millioner kroner i Gentofte og bare i postdistriktet Klampenborg er der solgt 13 af de dyre huse. Det viser tal fra Boliga.dks salgshistorik.

Sådan ser Bo Hamburgers hus ud. Foto: Claus Borg & Partner
Sådan ser Bo Hamburgers hus ud. Foto: Claus Borg & Partner

Indtil videre er den dyreste handel i området, en 412 kvadratmeter stor villa på Viggo Rothes Vej i Charlottelund godt 3,5 kilometer væk fra familien Hamburgers hus. Den blev solgt for hele 43,75 millioner kroner i august.

Se Bo Hamburgers millionvilla her