Bokse-drømmen slået itu: Kessler åbner for vildt karriereskifte

En mulig skuespil-karriere kan være den tidligere professionelle bokser Mikkel Kesslers nye fremtid. Han er i hvert fald klar

Kessler og Tyson snakkede om andet end boksning i Cirkusbygningen. Foto: Jonas Olufson
Kessler og Tyson snakkede om andet end boksning i Cirkusbygningen. Foto: Jonas Olufson

Mikkel Kessler og Mike Tyson talte om alt mellem himmel og jord ved talkshowet 'History of Legends' i Cirkusbygningen tirsdag aften.

De to tidligere professionelle boksere blev af journalist Ulla Essendrop spurgt om både deres liv i ringen og uden for ringen, men også om livet efter bokserekarrieren.

Snakken kom pludselig ind på Mike Tysons skuespilkarriere. Her fik Kessler spørgsmålet, om det også kunne være noget for ham.

- Jeg er klar til at blive skuespiller, sagde Kessler.

Det kom det også frem, at den 52-årige amerikanske tidligere bokser tidligere har deltaget i den italienske udgave af 'Vild med dans'. Research viser, at han også har deltaget i den argentinske udgave.

- Det sjove er, at jeg slet ikke kan danse, sagde Tyson til stor latter for publikummet i Cirkusbygningen.

Tyson i Danmark: - Behøver ikke længere at have lyst til at slå nogen ihjel

Da danseprogrammet blev nævnt, fik den danske 'The Viking Warrior' også et spørgsmål om, hvorvidt han ikke kunne tænke sig at deltage i 'Vild med dans'.

Bokseren Patrick Nielsen har blandt andet slået sine folder i det populære danseprogram. Kessler afviser dog heller ikke tanken om deltagelse.

- Det vil jeg overveje - om ti år, sagde den 39-årige dansker til stor jubel for tilskuerne.

Hvem ved? Måske ser vi en dag Mikkel 'The Viking Warrior' Kessler i 'Vild med dans'? 

For tiden har han dog travlt med talkshowsene 'History of Legends' med Mike Tyson, og for nyligt annoncerede Kessler, at han skal være far for tredje gang.

Kessler-klanen udvides: Ny bokse-baby på vej