Bor stadig sammen med eksen

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus bor stadig sammen, selvom de ikke længere kalder sig ægtefolk

Sarah Grünewald bor stadig sammen med sin eks, selvom de for kort tid siden meddelte, at de skal skilles. Foto: Mogens Findt
Sarah Grünewald bor stadig sammen med sin eks, selvom de for kort tid siden meddelte, at de skal skilles. Foto: Mogens Findt

Da tv-værten Sarah Grünewald mødte op til Billed-Bladets årlige prisuddeling TV-Guld i sidste uge, var det med eksen Rasmus Backhaus under armen.

De to meddelte ellers i midten af februar, at de skal skilles, men alt ånder tilsyneladende stadig fred og fordragelighed mellem de to, som stadig hygger sig sammen og nyder hinandens selskab.

Da Ekstra Bladet mødte Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus på den røde løber til Billed-Bladets TV-Guld var de ikke meget for at kommentere nyheden om deres skilsmisse.

Nyskilt tv-vært tog eksen med til fest

Til Billed-Bladet fortalte Sarah Grünewald dog, at bruddet er foregået fredeligt, og at parret stadig bor sammen trods skilsmissen.

- Vi er de bedste venner og bor stadig sammen. At tage ud sammen er vi stadig gode til, og det bliver vi forhåbentlig ved med at være. Vi var også ude at danse for et par uger siden, lød det fra Sarah Grünewald til Billed-Bladet.

Ifølge 'Vild med dans'-værtinden tager hun og eksmanden skilsmissen stille og roligt.

- Vi har taget en beslutning, som har været fin at tage, og vi har det rigtig dejligt. Vi tager det hele i et roligt tempo og har ikke travlt. Sammen er vi en god familie, og det bliver vi ved med at være. Det er udgangspunktet. Vi har et dejligt og et stærkt venskab, og jeg er sikker på, at vi også er sjælevenner. Men det er bare ikke meningen, at vi skal være sammen som ægtepar, lød det videre fra Grünewald.

Den sværeste beslutning
13. februar meddelte parret på Instagram, at de havde valgt at gå fra hinanden.

'Ras og jeg har truffet verdens sværeste men vigtigste beslutning - Det at gå fra hinanden. I den beslutning ligger en kæmpe sorg og en ubeskrivelig smerte som vi i længere tid har givet plads, og som vi i stilhed har omfavnet og delt med hinanden', skrev den 35-årige Grünewald.

'Vi går udelukkende fra hinanden som ægtefolk, men vil for evigt blive sammen som familie. Vi er de bedste venner og de bedste forældre for Luis og vores liv er heldigvis fyldt med en enorm kærlighed og rummelighed til og for hinanden', tilføjede hun.

Sarah Grünewald med sin eks til Billed-Bladets TV-Guld. Foto: Mogens Flindt
Sarah Grünewald med sin eks til Billed-Bladets TV-Guld. Foto: Mogens Flindt

Begyndte i parterapi
Parret fandt sammen i 2013, blev gift året efter og har sønnen Luis på to sammen.

Sarah Grünewald, der begyndte sin karriere som model, har været vært på 'Vild med dans' siden 2013. I 2015 annoncerede hun sin graviditet for åben skærm og fødte sønnen i marts året efter.

'Vild med dans'-vært skal skilles

Sønnen er født med læbespalte og har gennemgået flere operationer, som parret har været meget åbne omkring.

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus fandt sammen i 2013. Foto: Mogens Flindt
Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus fandt sammen i 2013. Foto: Mogens Flindt

Sidste år fortalte den kendte vært til Eurowoman, at hun og manden var begyndt i parterapi.

– Vores forhold bliver udfordret, når vi glemmer at passe på hinanden. Hvis vi ikke ser hinanden som Sarah og Rasmus, men kun ser hinanden som mor og far. Så har vi brug for at trække stikket og sidde og kigge lidt på hinanden, tage ud og spise eller gå en tur, når den lille er afleveret i vuggestuen, forklarede hun.

– Det er hverken bål eller brand, tværtimod. Det, vi har sammen, er så hamrende værdifuldt, og det skal der passes på. Så efter vi fik Luis, og der ikke har været tid og overskud nok til at tale sammen, blev vi enige om, at det kunne være superfedt at prøve det, som mange gør alt for sent. Det er fedt at have det her rum, hvor vi kan få sagt alt det, der skal siges og har behov for at tale om, tilføjede Rasmus.

Se også: Grünewald om kæmpegæld: Stil nogle ordentlige spørgsmål

I forbindelse med 'Vild med dans' sidste år lagde Grünewald ikke skjul på, at det var rart for hende at arbejde på tv-programmet.

- Mentalt for mig har det været et rart sted for mig at være. Jeg har haft up and downs. Store ændringer og skift i alt muligt i mit liv. Derfor har det virkelig været nice at komme på arbejde og bare være mig og blive værdsat. Det er som at være sammen med alle vennerne, forklarede hun til Ekstra Bladet.

I forbindelse med annonceringen af skilsmissen oplyste Grünewald, at hun ikke havde flere kommentarer.

Tv-vært konkurs: Så meget skylder hun