Borgen-stjerne utilfreds over sølle EM

Pilou Asbæk synes, at dette års EM i fodbold er det værste nogensinde

Pilou Asbæk er virkelig træt at de triste fodboldkampe. Foto: Tariq Mikkel Khan
Pilou Asbæk er virkelig træt at de triste fodboldkampe. Foto: Tariq Mikkel Khan

Sommeren i år byder på en hel del sport i form af både OL, Tour de France og EM i fodbold, men sidstnævnte kan ikke helt få begejstringen i top hos skuespilleren Pilou Asbæk, der ellers betegner sig selv som lidt af en fodboldfan.

Det fremgår af 'Krigen'-skuespillerens Twitter-profil, hvor han beklager sig over niveauet ved dette europamesterskab.

Pilou Asbæk er begejstret for sin rolle i Game of Thrones. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Se det første billede af Pilou i Game of Thrones

- Jeg betragter mig selv som en fodboldfan. Jeg kan lide det, lide at spille det, lide at se det, vær sød Euro2016 (betegnelse for dette års EM, red.). Stop med at teste mig! Værste turnering nogensinde, skriver den populære skuespiller.

Lørdag aften var det Kroatien-Portugal, som tørnede sammen i en ottendedelsfinale. En kamp som Portugal kunne trække sig sejrrigt ud af med en 1-0 sejr.

Fans af serien kan glæde sig til storslåede scener i sæson 6. (Foto: Screendump) Filmnyheder Se Pilou Asbæk i ny Game of Thrones-trailer

34-årige Pilou Asbæk er netop nu aktuel i HBO-serien 'Game of Thrones', hvor han spiller den berygtede pirat Euron Greyjoy, som er onkel til karakteren Theon Greyjoy.

Det er dog langt fra første gang, at en dansker medvirker i den populære serie. Også Nikolaj Coster-Waldau spiller med i serien, ligesom at den danske skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen også kort var med i seriens femte sæson.

Se 'Borgen'-skuespillerens tweet her: https://twitter.com/PilouAsbaek/status/746807833950322690