Brandærgerlig Silas Holst efter aflysning: Det er super øv!

En møgærgerlig Silas Holst kunne intet stille op, da onsdagens sene forestilling af 'Saturday Night Fever' blev aflyst på grund af tekniske problemer. Men gårsdagens mange skuffede gæster har heldigvis en særforestilling i vente

Musikhuset i Aarhus måtte onsdag aften aflyse forestillingen 'Saturday Night Fever' på grund af tekniske problemer. Foto: JOHANSEN LINDA/POLFOTO
Musikhuset i Aarhus måtte onsdag aften aflyse forestillingen 'Saturday Night Fever' på grund af tekniske problemer. Foto: JOHANSEN LINDA/POLFOTO

Onsdag aften måtte godt 1600 spændte og forventningsfulde gæster forlade Musikhuset i Aarhus med en tom fornemmelse i kroppen.

Efter cirka 45 minutters mere eller mindre nervepirrende ventetid – alt afhængig af hvor stor og entusiastisk en musical-fan, man nu engang er – måtte arrangørerne af den klassiske 'Saturday Night Fever' modvilligt meddele, at aftenens store disco-forestilling desværre var aflyst på grund af tekniske udfordringer backstage.

Det var selvfølgelig ikke blot de mange fremmødte musical-gængere, der skuffet måtte forlade Musikhusets Store sal. Det uventede bøvl med teknikken og den efterfølgende nedslående nyhed var også lidt af en mavepuster for de mange tændte skuespillere, som selvfølgelig stod på spring for at indtage den store scene med de ikoniske dansetrin og klassiske sange.

Silas' drengedrøm er gået i opfyldelse: Det er vanvittigt

Kæmpe antiklimaks
- Det var bare super øv! Alt var ellers klappet og klart. Vi stod alle sammen parate i kostumer inde på bagscenen og ventede kun på at komme i gang. Det er super ærgerligt, når man ved, at 1600 mennesker endte med at gå skuffede derfra. Men der var ikke meget, vi kunne stille op, lyder det dagen derpå fra én af opsætningens helt store stjerner, nemlig Silas Holst.

- Vi var alle enormt triste bagefter. Især når vi jo er samlet i Aarhus på grund af showet. Vi kunne ikke bare køre hjem til vores familier. Så det var et kæmpe antiklimaks efterfølgende at sætte sig på hotellet og drikke en kop kaffe, siger Silas til Ekstra Bladet, der aldrig før i sin karriere har prøvet at aflyse en hel forestilling.

Artiklen fortsætter under billedet...

Musical-stjernen Silas Holst giver den gas som karakteren Tony Manero i 'Saturday Night Fever'. Foto: UNGER ANTHON
Musical-stjernen Silas Holst giver den gas som karakteren Tony Manero i 'Saturday Night Fever'. Foto: UNGER ANTHON
 

Trods flere forsøg lykkedes det altså ikke de arme og hårdtarbejdende teknikere at få has på den drilagtige teknik. Og uden brugbare og duelige mikrofoner var der som sagt ikke meget at gøre for de afmægtige musical-stjerner.

- Når de nu ikke kunne få lyden til at fungere, var der desværre ikke noget at gøre. Uanset hvad kan man ikke synge hele Musikhuset op med et 16 mands stort orkester og et endnu større publikum, siger en ærgerlig Silas Holst.

Silas Holst i sorg: Reservemor død

Særforestilling i vente
Men selvom et udsolgt og veloplagt publikum endte deres onsdag aften med at vende tomhændet hjem fra teatret uden 80'er-fest og blinkende disco-farver, er der dog stadig rig mulighed for at nyde det populære show med Silas Holst, Amalie Dollerup, Bodil Jørgensen og alle de andre.

Udover at der nu endelig skulle være fundet en løsning på de tekniske problemer, så musicalen kan fortsætte med sine mange forestillinger, så oplyser presseansvarlig Thomas Krogh Råhlin fra Musikhuset, at der såmænd er planlagt særforestilling 17. juni, hvor alle gårsdagens gæster vil få tilbudt samme plads og altså endnu en chance og mulighed for at overvære 80'ernes frækkeste dansemoves.

Det er såmænd ikke første gang i den seneste tid, at et begejstret publikum er blevet sendt slukøret hjem efter en teaterforestilling i Aarhus. et teknisk uheld bag kulisserne under 'Jesus Christ Superstar' på Aarhus Teater gjorde nemlig, at den forestilling heller ikke kunne gennemføres og spilles færdig.

Silas Holst: Afslører sønnens navn