Brandts datter: Far kan være provokerende

Emilie Brandt var ved sin fars side, da der faldt dom i sagen om gadevold

Ekstra Bladet tog en snak med Erik Brandt efter retssagen var ovre. Hør interviewet her

Erik Brandts datter Emilie var mødt op i Københavns Byret og var ved sin fars side, da der faldt dom i sagen om gadevold.

Modemanden blev frikendt, men datteren mener, at sagen kunne være løst uden for retten.

- Det skulle have været løst på en anden måde. Jeg ved, at min far kan være provokerende, og når man føler sig truet, reagerer man på det, og det eskalerede, men det var ikke vold, sagde hun.

Danske kendte Schmeichel flytter sammen med nøgenmodellen

Under retsmødet erkendte Erik Brandt, at han havde været oppe i det røde felt, da han i september sidste år mødte sin nabo  Maja Thylander og hendes søn Kristian i hoveddøren til den bygning på Esplanaden i København, hvor begge parter bor.

- Jeg flippede fuldstændig ud og blev rasende, det vil jeg gerne sige. Ingen skal sparke til min hund, men jeg er ikke en voldelig person, forklarede han, da han blev afhørt.

Hunden Andy er ifølge Brandt hovedperson i dagens retssag. (Foto: Jan Unger) Danske kendte Naboen anklager Erik Brandt for vold: Nu mødes de i retten

Ifølge Kristian Thylander råbte Erik Brandt blandt andet 'kom og få en røvfuld, din svans', efter ham.

Erik Brandt fortalte, at han efterfølgende har undskyldt sine udbrud over for familien Thylander.

Erik Brandt vil nu arbejde på at forbedre naboskabet med familien Thylander. (Foto: Linda Johansen) Danske kendte Brandt om voldssag: En storm i et glas vand