Annonce:
Annonce:

Brandts datter i vildt angreb: Min far er alkoholiker

Modeskaberens datter har slået hånden af ham, fordi han ifølge hende ikke kan styre sit alkoholforbrug

Erik Brandt og datteren Emilie. (Foto: All Over Press)
Erik Brandt og datteren Emilie. (Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Der udspiller sig lige nu et voldsomt familiedrama mellem Erik Brandt og hans ældste datter Emilie Brandt.

Datteren beskylder nemlig modeskaberen for at være alkoholiker, og at hun derfor ikke har set sin far de sidste seks måneder på grund af hans druk.

Det skriver Emilie Brandt til sine små 1.500 venner i et langt offentligt opslag på sin åbne Facebook-profil.

- Min far er alkoholiker. Han er for stolt til at sige det højt – og til at acceptere det – og det er det der gør, at han nu igen er faldet af vandvognen. Han har kæmpet hårdt og holdt sig ædru i halvandet til to år – hvor det er lykkedes ham at bygge en masse gode ting op – både med sin forretning men ikke mindst med børnebørn og familie, skriver hun blandt andet.

I opslaget skriver hun desuden, at faderen tåger rundt i København og skriver modbydelige sms'er, når han er påvirket af alkohol.

Annonce:

Erik Brandt: Hende kysser jeg inden to måneder

Ekstra Bladet har været i kontakt med Erik Brandt for at få ham til at forholde sig til de voldsomme beskyldninger.

- Er det rigtigt, at du er alkoholiker?

- Det er bestemt ikke rigtigt. Jeg har kunnet lide et glas vin, siden jeg var 14 år. Måske jeg får en brandert en fredag eller lørdag aften, men det er ikke andet end det, forklarer han.

Vil have far tilbage
Men det er ikke kun grovheder, Emilie Brandt skriver i sit opslag. For selvom angrebet er hårdt, så skriver Emilie Brandt, at Erik Brandt er verdens bedste far, og at folk skal huske på, at der er tale om en sygdom.

Annonce:

- Det er ikke HAM – det er en sygdom. Indeni er der stadig min far. Ham der har lært mig at bede aftenbøn. Læste godnathistorie hver aften. Ham der trænede mine ansigtsmuskler med mig i årevis efter min operation. Ham der har lært mig at gøre mig umage. Har lært mig alle mine værdier – også dem han selv har glemt undervejs, skriver hun.

Hun håber på, at hun på et tidspunkt kan få sin far tilbage, som han var.

Brandts datter: Far kan være provokerende

- Og jeg vil så gerne have ham tilbage. Selv om jeg ved at ved at skrive dette, kan det være, at han aldrig tilgiver mig. Jeg har ikke set ham i seks måneder – og jeg har ikke flere kræfter til at kæmpe for noget – når han ikke selv kæmper med. Jeg prøver at rive tæppet helt væk under ham. Blotte ham totalt. For at han kan komme videre og starte fra 0. For kun ved total accept af sin egen situation kan han få en chance til. Kun ved at turde møde verden med et prædikat og en accept af dette – kan han igen opnå respekt og tilgivelse.

Ekstra Bladet har i været i kontakt med begge Erik Brandts døtre for at få dem til at uddybe opslaget.

- Jeg har ingen kommentarer, skriver Emilie Brandt til Ekstra Bladets journalist på Facebook. Det samme siger lillesøster Julie Brandt, da Ekstra Bladet fanger hende over telefonen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: