Bringer 'mor' på banen: Anden og Øgendahl i Facebook-fight

To af landets største komikere skal snart på turne rundt i Danmark, og det har affødt en slags hvem-er-bedst fejde på Facebook. Se de sjove videoer herunder

Se den seneste og tredje video i 'fejden' her. (Video: Anders Matthesen)

Med mere eller mindre diskrete fornærmelser af modparten har komikerne Anders 'Anden' Matthesen og Mick Øgendahl gang i et mindre facebook-fight, som nok skal hjælpe på promoveringen af deres kommende shows.

Det hele startede med videoen herunder, som Anders Matthesen lagde på Facebook tilbage i slutningen af april, og hvor komikeren glæder sig over de mange solgte billetter til hans nye show 'Shhh'. Anden kan dog ikke dy sig for lige at prikke lidt til kollega Mick Øgendahl i samme ombæring.

Artiklen fortsætter under videoen

Med ordene 'Så er der beef' lægger Øgendahl et modsvar på sin Facebook-side et par dag efter, hvor komikeren står på en havn med vindblæst hår et sted i Danmark. Her bringer han et emne på banen, der som oftest er 'off limits', nemlig modpartens mor, som Øgendahl på elegant vis inviterer til sit kommende show 'Festen'.

Artiklen fortsætter under videoen

Hvad Anders Matthesen vælger at svare på det udspil, kan du se i videoen øverst i artiklen, som Anden lagde på sin Facebook-side tidligere på ugen.

Alle videoerne er 'liket' flere tusinde gange, og Mick Øgendahls video har mere end 550.000 visninger på Facebook.