Annonce:
Annonce:

Brød sammen: Nu fortæller han sandheden om rørende øjeblik

Morten Kjeldgaard fik våde øjne fredag aften, og det var der en helt speciel grund til

Ekstra Bladet fangede Coco O. og Morten Kjeldgaard kort efter det stod klart, at de var i 'Vild med dans'-finalen. Hør hvad de sagde her. Video: Rasmus Flindt Pedersen
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Da sangerinden Coco O. og hendes partner, Morten Kjeldgaard, fredag aften havde danset deres argentinske tango i dette års 'Vild med dans'-semifinale, kunne Morten Kjeldgaard ikke holde tårerne tilbage.

Det overraskede dommer Jens Werner, der påpegede, at det ikke er ofte, at den rutinerede danser lader følelserne få frit løb.

Da Ekstra Bladet mødte ham søndag formiddag i 'Vild med dans'-studierne forud for fredagens finale i Horsens, fortalte han ærligt, at der var en speciel grund til, at han lod tårerne trille.

'Årgang 0'-stjerne: - Jeg er skuffet

- Jeg havde jo nævnt det for Coco lige så stille, så det ikke skulle være sådan en ting, der pressede sig på, sagde Morten Kjeldgaard og fortsatte:

Annonce:

- Det handler om, at min mor ikke tør komme med og se de der liveshows, fordi sidst, hun var inde og se det, var i 2013, og dengang røg jeg ud meget overraskende, da hun var inde for at se det.

Ifølge Morten Kjeldgaard har hans mor lige siden den gang troet, at hun bragte sort uheld.

- Hun har gået med sådan en åndssvag idé om, at hun tror, at hun bringer uheld, når hun kommer og ser det. Derfor føler hun, at hun skal blive væk, fortalte Morten Kjeldgaard og fortsatte:

- Jeg har virkelig prøvet at hive hende ind. Nogle gange har der været de der første liveprogrammer, hvor der ikke er en eneste, der ryger ud, men der nægter hun også, og hun har ikke været der siden, sagde han med et grin.

Coco O. og Morten Kjeldgaard i en argentinsk tango. Foto: Jonas Olufson
Coco O. og Morten Kjeldgaard i en argentinsk tango. Foto: Jonas Olufson

Kommer til finale
Morten Kjeldgaards mor har dog lovet, at hun vil tage med til finalen i Horsens.

Annonce:

- Jeg fik så overtalt hende til, at hun ville komme, hvis vi endte i finalen, for der er jo ingen, der ryger ud. Det betyder sindssygt meget, at hun kommer, for jeg tror, at alle kan nikke genkendende til, at ens venner, familie, mor eller nogle andre sidder på sidelinjen og følger med i, hvad det er, man har knoklet så sindssygt meget for. Det er helt specielt, og hun bringer nok noget ekstra energi, sagde danseren med et smil.

Målløs: - Det er fuldstændig surrealistisk

Morten Kjeldgaard er faktisk så spændt på den store finale, at han ikke har fået meget ro de sidste dage.

- Jeg har tænkt meget på det i de sidste timer, siden det blev klart, at vi er gået videre. Så jeg kan godt begynde at mærke det, og at der kommer kriller i maven, fortalte han og fortsatte:

- Jeg har ikke sovet så meget, må jeg indrømme. Hverken fra fredag til lørdag eller fra lørdag til søndag. Det er helt klart, fordi der er noget spænding, tror jeg. Det har bare kørt rundt. Jeg bliver helt udkørt, men så tænker jeg, at jeg kan sove eller slappe af, når vi er færdige. Vi giver den gas nu her, lød det fra Morten Kjeldgaard, der samtidig fortalte, at danskerne kan se frem til en stor omgang 'girlpower' fra dem i finalen.

Parret er allerede i fuld gang med at træne til finalen. Foto: Jonas Olufson
Parret er allerede i fuld gang med at træne til finalen. Foto: Jonas Olufson
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: