Annonce:
Annonce:

B.S. svinger pisken over danske ægtepar

B.S. Christiansen er tilbage på skærmen, hvor han de næste seks tirsdage vil hjælpe fire danske par med at ændre deres parforhold

B.S. Christiansen drager med fire danske par til New Zealand for at teste deres forhold. Foto: TV 2
B.S. Christiansen drager med fire danske par til New Zealand for at teste deres forhold. Foto: TV 2
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

’Gider du være gift med dig selv?’ lyder spørgsmålet fra Danmarks mest kendte jægersoldat, B.S. Christiansen, til en række danske par.

I programmet ’B.S. og ægteskabsprøven’, der bliver sendt første gang i aften på TV 2, rejser fire par til New Zealand for at teste deres forhold, som alle otte medvirkende er utilfredse med.

- I dag ender omtrent hvert andet danske ægteskab i skilsmisse. Dertil kommer alle de forliste papirløse forhold. Alle disse brudte forhold koster dyrt. Først og fremmest menneskeligt for de involverede. Specielt hvis der er børn i parforholdet. Hver uge er der liv, der nærmest styrter i grus. Mennesker der går ned, forklarer den 64-årige B.S. til Ekstra Bladet om grunden til, at han har sagt ja til svinge pisken over de fire par.

Annonce:

- I programmerne arbejder jeg med otte deltagere for at få dem til at gøre op med sig selv, hvad de gerne vil med deres liv - og med at kommunikere det klart og tydeligt ud, tilføjer han.

Trods kritik: B.S. vender tilbage i nyt TV 2-program

Alle fire par kæmper ifølge B.S. med helt almindelige udfordringer fra en travl hverdag.

- Der er for eksempel et par med, som har haft nogle hårde år, hvor de sideløbende med et hårdt arbejdsliv har fået tre børn i rap. Deres liv er blevet et hverdagstrummerum, hvor det hele er gået op i praktik, og de har glemt at være kærester. Og føler næsten ikke længere, at de har noget at tale sammen om, udover børn og praktiske gøremål. Det tror jeg, at der er utroligt mange, der kan spejle sig i. Vi danskere er hårdt spændt op med det liv, vi kører.

B.S. og de fire par. Foto: TV 2
B.S. og de fire par. Foto: TV 2
 

B.S. raser over TV 2-program: De fører folk bag lyset  

Er det grunden til, at knap halvdelen af gifte danskere vælger at blive skilt?

Annonce:

- Åh, det er et stort spørgsmål. Jeg tænker, at dét at leve i et parforhold er en meget stor og udfordrende opgave, som vi på en eller anden måde går utroligt naive ind i. Vi går i skole og tilegner os færdigheder og viden om en masse andre ting, men parforholdet bruger vi ikke to minutter på, inden vi kaster os hovedkulds ud i det, siger jægersoldaten, der mener, at danskerne i højere grad burde få hjælp til parforholdet, ligesom mange vælger at få hjælp af blandt andet coaches til karriereplanlægning.

- Jeg tror ikke, at vi tager de nødvendige snakke, mens tid er. Mange får ikke afstemt forventninger og er ikke helt ærlige om, hvad de kommer med i bagagen. Hvis man ikke fra starten får sagt, at man faktisk ikke bryder sig om at tage på solferie sydpå, så ender det måske med, at man må lyve for sig selv og partneren i 20 år, og så sidder man dér på en sandstrand og drømmer om at køre på hundeslæde i Grønland, konstaterer han.

B.S. er selv gift på 19. år med journalisten Karin Slot. Han er far til fire - to sammen med Karin.

’B.S. og ægteskabsprøven’ bliver sendt hver tirsdag klokken 20.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: