Bubber afslører: Har gjort barnepigen gravid

Bubber løfter nu sløret for, hvem han venter barn med

Redigering: Signe Skov.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Torsdag kom den 54-årige tv-vært Bubber med en chokmelding, da han afslørede over for Ekstra Bladet, at 28 års ægteskab med hans kone, Christina Ibsen Meyer, er slut, og at han samtidig venter barn med en ny kvinde.

Nu river Bubber plasteret endnu mere af, og over for Ekstra Bladet afslører han, hvem kvinden, han venter barn med, er.

Det sker, efter at der online er blevet delt private billeder fra en fødselsdag, som han og Signe, som kvinden hedder, deltog i sammen for et par uger siden.

- Det er ikke fordi, jeg vil holde hende hemmelig. Jeg vil ikke stå der og sige, at det ikke er hende, når billederne nu er derude. Jeg kan bekræfte, at det er hende, at hun hedder Signe, er 41 år, og at hun venter vores fælles barn, siger han til Ekstra Bladet og understreger, at han ikke ønsker at afsløre, hvad Signe hedder til efternavn, hvad hun arbejder med eller lignende.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om Signe Rossing, der ejer forretningen Kalle Børnetøj og Sko.

Her ses Signe til fødselsdagsfesten. Bubber har givet tilladelse til, at Ekstra Bladet bringer billedet. Foto: Rud Kofoed
Her ses Signe til fødselsdagsfesten. Bubber har givet tilladelse til, at Ekstra Bladet bringer billedet. Foto: Rud Kofoed

- Vi har fået et par tip om, at Signe er kommet meget i dit og familiens hjem? Er det korrekt?

- Ja, det er korrekt, og det har ikke gjort situationen bedre. Hun er kommet i vores hus og kender vores børn, og hun har haft en funktion, hvor hun har passet vores børn. Hun har tidligere været barnepige, men har aldrig været ansat på kontrakt eller lignende. Men jeg har nærmest ikke set hende i 20 år - kun i familiesammenhænge i ny og næ, men der har aldrig været noget som helst. Jeg har ikke på noget tidspunkt set det komme, men så støder jeg ind i hende i en fase i mit liv, hvor jeg er meget frustreret, og hvor jeg kæmpede med en masse ting, og så skete der altså bare noget, siger han og fortsætter:

- Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi set det ske, men det skete, og følelser kan man ikke styre. Men det er klart, at det er ikke en stolt situation, og det gør bare det hele så meget mere turbulent. Men alle mennesker har jo også et behov for at føle sig elsket, understreger han.

Går fra konen: Venter barn med ny kvinde

Den 54-årige tv-vært fortæller, at han og Signe stadig er ved at finde ud af, hvilket forhold de skal have til hinanden i fremtiden med en lille ny på vej.

- Vi ved endnu ikke selv, hvad vi er. Det må fremtiden vise. Lige nu handler det om hende, og så handler det om min familie, som det her selvfølgelig ikke har været en hemmelighed for. Det er ikke nyt for dem, men de er det vigtigste i det her, siger han og tilføjer:

- Jeg ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer, og det vil jeg gerne stille og roligt have lov til at finde ud af, siger han videre og understreger, at Signe ikke har haft noget med skilsmissen fra Christina Ibsen Meyer at gøre.

Bubber og 'Ibsen' blev gift i 1991. Nu er de gået fra hinanden. Foto: Mogens Flindt
Bubber og 'Ibsen' blev gift i 1991. Nu er de gået fra hinanden. Foto: Mogens Flindt

Det er så privat
For Bubber har det været meget grænseoverskridende at få offentligjort så mange detaljer om skilsmissen i pressen, selvom han godt ved, at det følger med som offentlig person.

- Det er så privat det hele, men samtidig ved jeg jo også, at jeg er en offentlig person. Jeg ville bare ønske, at vi kunne tage det i vores eget tempo. Vi er ikke stået frem offentligt, og det havde vi heller ikke planer om at gøre på nuværende tidspunkt. Vi får slet ikke lov til selv at bestemme rækkefølgen, og det er frustrerende, for det er så privat, og man vil gerne selv være herre over det, og alle mennesker, uanset hvem man er, har ret til et privatliv, men jeg vidste jo også godt, at det bare var et spørgsmål om tid, før det kom ud, siger han.

Lagt for had efter chok-brud: - Det er rigtig hårdt lige nu

- Men samtidig er det jo også 'the name of the game'. Nu er den ude, og jeg har åbnet mig om det hele, og så håber jeg, at vi snart kan få ro. For det er så sårbart og privat, og det er ikke kun mig, det går ud over. Jeg har mine børn og min familie, som jeg elsker over alt på jorden, og dem skal der tages hensyn til, understreger han.

Ekstra Bladet var tidligere på ugen i kontakt med Christina Ibsen Meyer, som oplyser, at hun ingen kommentarer har til skilsmissen eller Bubbers relation til Signe.

Lagt for had efter chok-brud: - Det er rigtig hårdt lige nu

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Skilsmissen har truet før

Det er langt fra første gang, der har været problemer i Bubbers ægteskab.

Blandt andet har Bubber tidligere i tv-programmerne 'Danmark ifølge Bubber' og 'Stjernerne på slottet' afsløret, at han for år tilbage har været Christina Ibsen Meyer utro med en balletdanserinde i det cirkus, hvor de begge arbejdede på daværende tidspunkt.

- På et tidspunkt trak jeg hende til side og kyssede hende, og så tænkte jeg, at det var sgu meget lækkert, fortalte Bubber om begyndelsen på sin affære, der endte med, at han inviterede sin cirkus-kollega på hotel.

Da 'Ibsen' blev klar over utroskaben pakkede hun alle sine ting og tog parrets fælles datter Sofia med sig. Det førte til et ultimatum.

- Der lå en post-it på køkkenbordet, og så skrev hun: 'Jeg bor her ikke mere', og så stod der så, at her er nummeret på en psykolog, og lad være med at ringe, før du har snakket med psykologen, fortalte Bubber videre om den dramatiske episode.

Chokerende sårbar
For Bubber var det en øjenåbner.

- Det var virkelig et wakeupcall. Jeg havde overset alle blinkende lamper, har han tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

- Da ordene faldt, kunne jeg ikke mærke noget som helst, men for første gang blev jeg klar over, at jeg kunne miste alt det, jeg hidtil bare tog for givet og troede på. 'Ibsen' er jo det halve af mit liv. Min historie. Mine børns mor ... Jeg blev chokeret over, hvor sårbar jeg var ... hvor let det er at miste noget, der er så svært at bygge op, sagde han videre.

Går fra konen: Venter barn med ny kvinde

Bubber og 'Ibsen' blev gift i 1991. Sammen har de børnene Sofia, Oscar og Laura, der alle er voksne. I maj i år fødte Bubbers datter Sofia en søn, og dermed blev Bubber morfar for første gang.

Blå bog: Bubber

  • Født 11. december 1964 i Hellerup
  • Døbt Niels Christian Meyer, men i offentligheden kendt som Bubber
  • Kælenavnet stammer fra farfaren, der, da han så den nyfødte dreng første gang, udbrød 'bubbele', der på jiddisch betyder dukkebarn
  • Blev i første omgang kendt for børneprogrammerne 'Bubbers badekar' og Snurre Snups søndagsklub'
  • Er i dag en af Danmarks mest kendte tv-værter og kan blandt andet skrive programmerne 'Danmark ifølge Bubber' og 'Bubber og B.S.' på sit cv
  • Bubber blev i 1991 gift med Christina Ibsen Meyer. Sammen har de børnene Sofia, Oscar og Laura, der alle er voksne

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+