Annonce:
Annonce:

Bureau lægger sig fladt ned: 'Vi burde have været bedre'

Youtuber og Instagram-profil Louise Madsens marketingbureau AA Agency siger, at de har et medansvar for deres klients stormvejr, og at man nu vil have større fokus på influenceres magt i fremtiden

Influencer Louise Madsen og overboen Steffen Hou er hovedpersoner i et drama om nabostrid og udskamning på YouTube og Instagram. En sag, der nu har fået sit eget liv på Reddit. Foto: Per Lange / Anthon Unger
Influencer Louise Madsen og overboen Steffen Hou er hovedpersoner i et drama om nabostrid og udskamning på YouTube og Instagram. En sag, der nu har fået sit eget liv på Reddit. Foto: Per Lange / Anthon Unger
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det kan nemt virke som et forsøg på at tage lidt af presset væk fra deres klient influenceren Louise Madsen, 19, hvilket vel dybest set også er noget af det, AA Agency er ansat til.

Hun har samlet næsten 300.000 følgere på YouTube og Instagram, men er nu endt i et stormvejr efter Ekstra Bladets historier om hendes nabofejde med- og udskamning af overboen Steffen Hou, 46.

Læs mere om sagen her og her.

Influencer-marketingbureauet, som Anton Bendtsen og Andreas Spange står bag og har Louise Madsen i sin fold, påtager sig en del af skylden for, at der ikke blev grebet ind i tide, så deres klient og hendes handlinger kunne undgå at blive genstand for en offentlig debat, da Louise Madsen begyndte at lave indhold til sine kanaler, hvor hun bl.a. anklager Steffen Hou for at chikanere hende.

Det skriver AA Agency i et skriftligt svar til Ekstra Bladet.

Annonce:

'Influencer-marketing er fortsat et nyt fænomen, som er kommet for at blive. Det udvikler sig hele tiden, og vi skal alle lære at navigere i denne nye virkelighed. Vi har som influencer-marketingbureau helt klart et medansvar for, at denne nabostrid er endt som en offentlig debat,' lyder det blandt andet i meddelelsen.

'Vi som bureau for Louise Madsen burde have været bedre til at rådgive vores klient om, at hendes deling af en ulykkelig nabostrid, der går hende på, kan få sit eget liv. Det er denne sag et skoleeksempel på, og det kan vi alle lære af,' lyder det videre.

Ændringer i fremtiden
Samtidig mener bureauet, at debatten er 'interessant'.

'Dette handler om en ulykkelig nabostrid, som nu er blevet gjort til en offentlig debat om influenceres magt kontra ansvar. En interessant debat - men unægteligt en debat, som vi havde foretrukket at kaste os ud i på et andet grundlag,' skriver de.

Nu lægges der op til ændringer i fremtiden, lyder det.

'Som bureau vil vi nu sammen med vores influencere have større fokus på det ansvar, der følger med indflydelse,' slutter AA Agency af.

Annonce:

Ekstra Bladet ville gerne ville være kommet med opfølgende, kritiske spørgsmål, men det har endnu ikke været muligt i skrivende stund.

Se videointerview med Steffen Hou herunder:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: