Burhan G og Sarah Zobel går fra hinanden

Forholdet mellem sangeren og Zobel er slut

Sara Zobel og Burhan G til bal hos dronningen.

Rygterne har svirret længe, og nu bekræfter Burhan G det selv. Sangeren er ikke længere sammen med Sarah Zobel.

Både Burhan G og Sarah Zobel skriver på Instragram, at det er slut mellem dem.

'Det er med sorg i hjertet, at meddele jer, at vi går hver til sit. Som mange ved, er det en forfærdelig beslutning, at skulle træffe. Både for os og ift børn. Vi har fået dejlige Dallas, som vi elsker overalt og altid vil være fælles om. Vi håber på ro og forståelse', skriver de begge to.

Parret har været sammen siden 2013. I 2012 gik Zobel fra den tidligere balletdanser Alexander Kølpin, som hun har to børn med. Ganske kort tid efter sprang Burhan G og Sarah Zobel officielt ud som kærester.

I december 2015 blev popsangeren og psykologen forældre til sønnen Dallas, der netop er fyldt to år.

34-årige Burhan G medvirkede i efteråret i 'Toppen af poppen' på TV2, og her åbnede den ellers meget private sanger en lille smule op om sit kærlighedsliv.

Parret var med, da dronning holdt kunstnerbal i foråret 2016. Foto: Tariq Mikkel Khan
Parret var med, da dronning holdt kunstnerbal i foråret 2016. Foto: Tariq Mikkel Khan

- Jeg har en skillevæg mellem privatliv og kunstnerlivet, det er jeg simpelthen nødt til. For mit privatliv har jeg helt selv kontrol over, og det er vigtigt for mig. Normalt taler jeg slet ikke om mit privatliv, for det er mit, forklarede han.

Burhan G om skilsmissedrama: Det var virkelig hårdt

I programmet fortalte han, at succespladen 'Din for evigt' fra 2013, var hans forsøg på at håndtere sin kærlighed til Sarah Zobel, der var midt i en skilsmisse. Især sangen 'Din for evigt' betød en masse for ham.

- Den sang var ligesom et skrig om hjælp. Der var rigtig meget ballade omkring den situation. Altså, når der er sådan noget som skilsmisse og børn involveret. Man var lige pludselig en del af en film, man ikke ville være med i. Det var virkelig hårdt. Så det var ligesom min måde at tale til verden på, fortalte han.

Også Sarah Zobel har fortalt om skilsmissen, hun var igennem for at være sammen med Burhan G, som hun var dybt forelsket i. I et interview med Cover Kids i 2013 kaldte hun bruddet ned Alexander Kølpin for 'rædselsfuldt'.

Sarah Zobel: Vores skilsmisse var rædselsfuld

- Det har været det værste år i mit liv. Jordskælv og vulkanudbrud på samme tid. Sådan er det at blive skilt, sagde hun til Cover Kids.

- Det er jo ikke bare et forhold, det går ud over. Det er hele ens liv: børn, økonomi, bolig, familien, venner, svigerfamilien. Du træffer et valg og det går ud over alle dine nærmeste. Det er rædselsfuldt, sagde hun.

Til Euroman sagde Burhan G samme år, at han var klar til at finde den eneste ene og falde til ro som familiefar.

- Den næste kvinde, jeg lægger øjnene på, må gerne være hende, jeg skal dele resten af mit liv med, og jeg er parat til at tage ansvar for hende. Naturen har bygget det sådan, at når familien ligger og sover derhjemme, og det pludselig banker på døren, jamen, så er det mig, der rejser mig op og åbner døren. Det er mig, der er beskytteren, sagde han.

Er du klar, Sarah? Burhan G vil ha’ børn

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Burhan G og Sarah Zobel.

Burhan Gs månedsløn: 261.058 kroner