Burhan G skal være far

Sarah Zobel er gravid

Sarah Zobel og Burhan G venter barn. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
Sarah Zobel og Burhan G venter barn. (Arkivfoto: Mogens Flindt).

To et halvt år efter at de blev kærester, udvider Sarah Zobel og Burhan G nu familien.

På Instagram har Burhan G netop meddelt sine fans, at han træder ind i de voksnes rækker med en far-titel.

Det sker under et billede af Sarahs begyndende mave, hvorpå der er tegnet et hjerte.

'Hello world! I love you already!', skriver den glade sanger under billedet, hvilket øjeblikkeligt udløste en strøm af lykønskninger fra de mange kvindelige fans, der følger ham.

Blandt andre Roberta Kølpin, der er Sarahs datter, kvitterer med klapsalver og glade ansigter.

Overfor Her & Nu bekræfter Burhan Gs manager, Torben Ravn, at sangeren skal være far.

Sådan en kasse til 50.000 kroner om måneden skal Burhan G nu bo i (Foto: Jakob Jørgensen)) Kendte Burhan G flytter i ambassadørbolig

For Burhan G er det en drøm, der går i opfyldelse, når han bliver far.

- Det må være verdens vildeste følelse at få børn, og hvis man skal snakke om, hvad en rigtig mand er, bør du snakke med en, der har fået børn, har han tidligere sagt til Euroman, hvor han også fortalte om de følelser, han tror, han vil blive ramt af, når han sidder med sit eget barn i armene.

- Jeg vil sidde og nyde hvert øjeblik og kigge på min baby og tænke: 'Om to sekunder er du voksen og fri og har fået kørekort, men hold kæft, hvor var det dejligt, da jeg kunne tage dig op om morgenen, fordi du græd, og du kunne mærke din fars varme og hans hjerte, og det fik dig til at falde til ro'. Hold kæft, det må være stort.

Burhan G og Sarah Zobel må undvære samlivet for en tid. (Privatfoto). Kendte Burhan G og Sarah flytter fra hinanden

Det er første gang, 32-årige Burhan G prøver kræfter med forældreskabet, mens det er tredje gang for 41-årige Sarah Zobel, der har Roberta og Vincent sammen med Alexander Kølpin.

Efter at hun og Kølpin blev skilt, flyttede hun sammen med Burhan G i en herskabslejlighed med udsigt over Søerne i København, hvorefter de solgte den. Derpå flyttede Burhan G i en stor, lejet villa på Strandvejen, mens Sarah flyttede i en lejlighed.

De har dog under hele forløbet været kærester og i dag er hun tilmeldt samme adresse som Burhan.

Sarah og Kølpin, da de stadig var et par. Siden har de gennemgået en smertefuld skilsmisse. (Arkivfoto: Thomas Laursen/All Over). Danske kendte Sarah Zobel: Vores skilsmisse var rædselsfuld

Sarah Zobel har tidligere fortalt, hvordan det var at blive skilt og forelsket i samme moment.

- Det har været det værste år i mit liv. Jordskælv og vulkanudbrud på samme tid. Sådan er det at blive skilt, sagde hun i et interview med Cover Kids.

Burhan G og Sarah Zobel er så lykkelige sammen, at de nu har købt fælles hjem. (Privatfoto). Danske kendte Burhan og Sarah køber gigantlejlighed sammen

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Sarah Zobel, der ikke tager sin telefon.