Burhan G snart far?

Sangeren lagde et billede af en gravid mave på sin Instagram-profil

I to et halvt år har de været kærester. Nu tyder meget på, at Burhan G og Sarah Zobel skal være forældre. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
I to et halvt år har de været kærester. Nu tyder meget på, at Burhan G og Sarah Zobel skal være forældre. (Arkivfoto: Mogens Flindt).

Noget kunne tyde på, at Burhan G snart kan lægge de sprøde popsange på hylden og i stedet synge vuggeviser derhjemme.

For meget tyder på, at en familieforøgelse er på vej.

Sangeren lagde for kort tid siden et billede af en gravid mave med et påtegnet hjerte med teksten 'Hello world! I love you already!' uden konkret at fortælle, at han og kæresten Sarah Zobel skal være forældre.

Billedet, Burhan lagde ud. (Privatfoto).
Billedet, Burhan lagde ud. (Privatfoto).
 

Men blandt de mange lykønskninger var et par klappende hænder og glade ansigter fra Sarahs datter Roberta, der selv lagde billedet på sin Instagramprofil med hashtagget morsmave og komsnart.

Sådan en kasse til 50.000 kroner om måneden skal Burhan G nu bo i (Foto: Jakob Jørgensen)) Kendte Burhan G flytter i ambassadørbolig

Hvis opdateringen dækker over, at parret skal være forældre, en det drøm, der går i opfyldelse, når Burhan bliver far.

- Det må være verdens vildeste følelse at få børn, og hvis man skal snakke om, hvad en rigtig mand er, bør du snakke med en, der har fået børn, har han tidligere sagt til Euroman, hvor han også fortalte om de følelser, han tror, han vil blive ramt af, når han sidder med sit eget barn i armene.

Burhan G og Sarah Zobel må undvære samlivet for en tid. (Privatfoto). Kendte Burhan G og Sarah flytter fra hinanden

- Jeg vil sidde og nyde hvert øjeblik og kigge på min baby og tænke: 'Om to sekunder er du voksen og fri og har fået kørekort, men hold kæft, hvor var det dejligt, da jeg kunne tage dig op om morgenen, fordi du græd, og du kunne mærke din fars varme og hans hjerte, og det fik dig til at falde til ro'. Hold kæft, det må være stort.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Sarah Zobel, der ikke tager sin telefon, ligesom hun ikke er vendt tilbage på Ekstra Bladets sms.