Burhan G snart far?

Sangeren lagde et billede af en gravid mave på sin Instagram-profil

I to et halvt år har de været kærester. Nu tyder meget på, at Burhan G og Sarah Zobel skal være forældre. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
I to et halvt år har de været kærester. Nu tyder meget på, at Burhan G og Sarah Zobel skal være forældre. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Noget kunne tyde på, at Burhan G snart kan lægge de sprøde popsange på hylden og i stedet synge vuggeviser derhjemme.

For meget tyder på, at en familieforøgelse er på vej.

Sangeren lagde for kort tid siden et billede af en gravid mave med et påtegnet hjerte med teksten 'Hello world! I love you already!' uden konkret at fortælle, at han og kæresten Sarah Zobel skal være forældre.

Billedet, Burhan lagde ud. (Privatfoto).
Billedet, Burhan lagde ud. (Privatfoto).
 

Men blandt de mange lykønskninger var et par klappende hænder og glade ansigter fra Sarahs datter Roberta, der selv lagde billedet på sin Instagramprofil med hashtagget morsmave og komsnart.

Burhan G flytter i ambassadørbolig

Hvis opdateringen dækker over, at parret skal være forældre, en det drøm, der går i opfyldelse, når Burhan bliver far.

- Det må være verdens vildeste følelse at få børn, og hvis man skal snakke om, hvad en rigtig mand er, bør du snakke med en, der har fået børn, har han tidligere sagt til Euroman, hvor han også fortalte om de følelser, han tror, han vil blive ramt af, når han sidder med sit eget barn i armene.

Burhan G og Sarah flytter fra hinanden

- Jeg vil sidde og nyde hvert øjeblik og kigge på min baby og tænke: 'Om to sekunder er du voksen og fri og har fået kørekort, men hold kæft, hvor var det dejligt, da jeg kunne tage dig op om morgenen, fordi du græd, og du kunne mærke din fars varme og hans hjerte, og det fik dig til at falde til ro'. Hold kæft, det må være stort.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Sarah Zobel, der ikke tager sin telefon, ligesom hun ikke er vendt tilbage på Ekstra Bladets sms.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+