Buttplug Danni: Nu uden buttplug

Frisøren Danni Sigen takker nu Ekstra Bladet for at have givet ham et øgenavn, som han aldrig slipper af med

Buttplug Danni mødte op på den røde løber i aften - dog uden  buttplug.(Foto: Mogens Flindt)
Buttplug Danni mødte op på den røde løber i aften - dog uden buttplug.(Foto: Mogens Flindt)

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Ekstra Bladet for mit nye øgenavn Danni Buttplug. Det slipper jeg nok aldrig af med, men til gengæld er jeg blevet landskendt på et par dage, siger frisøren Danni Sigen bedre kendt som Buttplug Danni, da Ekstra Bladet møder ham til gallapremieren på den ny skandinaviske tv-serie 'Black Widows' i Falkoner Biografen på Frederiksberg.

Buttplug-Danni udskrevet: Sådan kom han af med anal-ægget

- Det er jo egentlig lidt usædvanligt, at i kalder mig for Buttplug Danni, selv om der faktisk kun var tale om et vibrerende æg, siger Buttplug Danni med reference til den skøre aften under Reality Award, hvor han mødte op på den røde løber med et vibrerende æg i sit anus. Noget gik dog helt galt senere på aften, fordi ægget forsvandt længere op i anus. Danni Sigen måtte derfor en tur på skadestuen, hvor en læge fik ordnet den lidt pinlige sag. 

Reality-chok: Kørt på skadestuen med buttplug i anus

Okay Buttplug Danni. Hvordan har du det med, at du er blevet landskendt på grund af at få stoppet et vibrerende æg op i anus, der oven i købet kunne fjernstyres med en remote-kontrol af din veninde reality-baben?

Det hele startede jo som et medie-stunt under Reality Award, og det generer mig ikke, at jeg er blevet kendt på det, for det var faktisk lidt det, der var planen. Men jeg er overrasket over så meget opmærksomhed anus-stuntet fik. Selv TV2 i Norge har skrevet om det. Det er sgu kommet bag på mig, siger Buttplug Danni.

Reality-baben fik suttet bryster på den røde løber

Reality Awards: Nikita i ny chok-kjole

Og hvad med i dag. Er du mødt op uden buttplug?

- Ja, jeg er ganske jomfruelig i aften.

Men her en uges tid efter, fortryder du så dit usædvanligt stunt?

- Nej. På ingen måde. Det var jo sjovt. 

Klæstrup og Bjerrehuus råsnavede