Café Hack-vært konkurs

Søren Dahls enkeltmandsvirksomhed Underdog Management er under afvikling

Søren Dahl stod bag lytter-succesen 'Café Hack', der måtte lukke efter en skandale om sponsorpenge. Foto: Claus Bonnerup
Søren Dahl stod bag lytter-succesen 'Café Hack', der måtte lukke efter en skandale om sponsorpenge. Foto: Claus Bonnerup

Radioværten Søren Dahl, som er mest kendt fra det nu nedlukkede radioprogram 'Café Hack', er gået konkurs. Det skriver ugebladet Se og Hør.

Ifølge ugebladet er det blot et par måneder siden, at 61-årige Søren Dahl fik solgt sit hus til 500.000 kroner under den oprindelige udbudspris. Salget har tilsyneladende ikke kunnet redde hans enkeltmandsvirksomhed, som nu er under afvikling af skifteretten.

Ifølge Statstidende skal en kurator nu afgøre, hvordan selskabet skal afvikles, og om der er penge til at betale gælden til diverse kreditorer.

Café Hack blev gennem 14 år sendt på P4 frem til foråret 2017, hvor public service-stationen brød samarbejdet med deres lyttermagnet.

- Jeg har altid knoklet for at undgå at blive sat til at bestille noget fornuftigt, fortæller Søren Dahl. Foto: Ernst Van Norde Underholdning Søren Dahl fra Café Hack: Derfor taler jeg kun med kendte

Det skete, efter Radio24syv afslørede, at Søren Dahls produktionsselskab havde modtaget mindst en million kroner i betaling fra de forskellige caféer, hvor der var blevet sendt live i løbet af nogle sommerturnéer, hvilket var i strid med DR's regler.

- Det er en alvorlig sag for alle parter, når vi på denne måde skal afslutte et samarbejde med et produktionsselskab, som vi har arbejdet sammen med i rigtigt mange år. Men der er desværre ikke nogen vej udenom, sagde DR's tidligere radiochef Gustav Lützhøft i forbindelse med programmets lukning.

Ekstra Bladet prøver i skrivende stund at indhente en kommentar fra Søren Dahl, men han er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Café Hack bliver fortsat sendt dog under navnet 'Dahl på Hack'.

'Dahl på Hack’ sender FM-radio hver søndag kl. 10-12 på henholdsvis Radio Nordjyske, Radio SLR og Classic FM.

Blå bog Søren Dahl

Søren Krogsgaard Dahl.

Født 21. juni 1958 i Thisted.

Uddannet musikpædagog ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1984. Har siden videreuddannet sig i musical- og filmkomposition i London.

Arbejder som radiovært, forfatter og musiker.

Var med som musiker i De Nattergale fra 1994 til 1998.

Har sammen med Kristian Borregaard skrevet otte børnebøger og tre julekalendere til P3.

I perioden 2003 og 2017 var Søren Dahl vært på radioprogrammet 'Café Hack', der blev sendt på P4. Siden 2017 har han haft 'Dahl på Hack' der sendes på FM Classic og hver søndag på Ekstra Bladets DAB-radiokanal.