Casper Christensen: Min natklub kæmper mod kokain-problem

Den mondæne natklub får hjælp af politiet flere gange per aften

Casper Christensen: Min natklub kæmper mod kokain-problem

Ekstra Bladets dokumentar-serie 'Jagten' var også på jagt efter stoffer på blandt andet 'Sunday'. Se med her

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

Kokainen flyder i en lind strøm alle vegne.

På visse værtshuse og diskoteker står de unge nærmest i 'sne' til knæene, men det vil man ikke acceptere på Casper Christensens Sunday.

Casper fik Rolls Royce i USA

- Vi tager kokain-problemet meget alvorligt. Faktisk bruger vi formuer på at komme det til livs, for det er noget skidt. Ikke bare er det skadeligt, men det ødelægger også forretningen, for folk bliver tossede, når de er oppe at køre på coke og sprut - og det betyder som regel slagsmål, og den slags kræver endnu flere vagter og skader omdømmet, siger Casper Christensen.

For den kendte entertainer og forretningsmand er budskabet helt klart: Vi vil ikke have det.

Casper om 'Mandrilaftalen': Derfor er det stadig sjovt

- Vi har ansat vagter, der alene skal overvåge og gribe ind, hvis der er mistanker om at noget tager eller har taget coke. Og samtidig får vi hjælp af politiet. Vores samarbejde består i, at vi to til tre gange per aften for besøg af betjente, assisterer vagter med at tjekke 'scenen' igennem.

- Hos os er der også vagter, som overvåger både herre- og dametoiletterne. Det er f.eks. forbudt at gå mere end én på toilettet ad gangen, og det styrer vagterne med hård hånd, fortæller han.

Casper var ikke en score-karl i folkeskolen

Ifølge den mondæne natklub-ejer koster det op til et års bortvisning og udelukkelse fra Sunday, hvis man fanges i brug af kokain.

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)