Annonce:
Annonce:

Casper Christensen: Se, sådan skal baby sove

Isabel har termin en af de sidste dage i januar, men allerede nu er parret parate

Isabel har termin i slutningen af januar, fortæller Casper Christensen. Foto: All Over
Isabel har termin i slutningen af januar, fortæller Casper Christensen. Foto: All Over
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

-Jeg fatter ikke, hvor alle de baby-ting, jeg har købt igennem tiderne er blevet af. Nu hvor man står og skal bruge dem, er det hele væk. Sådan set er det da utroligt, at en dyr barnevogn ikke bare står og venter i små 20 år.

Gravide Isabel: Jeg er helt på toppen

Casper Christensen griner højlydt ad sig selv, for som ægtemand til en førstegangsfødende ved han godt, at det nok ikke var gået med en masse gammelt arvegods.

Annonce:


Handymanden Casper Christensen fik sammen med sin store datter samlet den nye babyseng. Og nej - Det er IKKE en hundekurv, siger Christensen, da journalisten forsøger at gøre sig munter. Foto: Privat

- Vi har købt en god seng til vores baby. I modsætning til andre er vi nemlig ikke overtroiske, så vi tør godt købe den slags i god tid. Og vi har valgt en stokkeseng. Måske er den en kende dyrere end så mange andre babysenge, men så udmærker den sig til gengæld ved at kunne vokse med barnet. Sengen udvides med en ny bundplade efterhånden, som barnet vokser til, så det er en seng, vi kan bruge længe - måske ikke helt til teenage-alderen, men ikke stykke deropad.

Babylykke: Casper og Isabel viser babybulen frem

Casper Christensens store pige på 18, Cajsa var med til at samle den nye seng, og både hun og broren Marvin på 17 glæder sig vildt til den lille ny.

- Deres mor har allerede sørget for, at de har fået en lillebror. Han hedder Louis og er seks år, og nu kommer vi så med endnu en søskendeforøgelse. Det ser de frem til, og vi ser frem til et par dedikerede babysittere, smiler han.

Kønnet på den nye arving er fortsat en hemmelighed, men Casper Christensen afslører, at parret er begyndt at indkøbe ting i den kønsbestemte farve.

Isabel og Casper: Vi har et babynavn

- Sengen er indkøbt i en grålig nuance. Det er neutralt, men med barnevogn og den slags vil man nok kunne spore kønnet.

Ifølge Casper Christensen er farverne dog i hans bog ligegyldige. Det vigtige er kvalitet og sikkerhed, og så må man betale det, det koster.

- Men det med farverne er ikke helt sådan for min kone. Det er hende, der beslutter den slags - også hvornår kønnet på vores barn skal meldes ud. Og min mund er lukket. Jeg 'tør' ikke andet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: