Casper Christensens eksklusive klub: Sådan kommer du ind

Casper Christensen giver gode råd til, hvordan du bliver lukket ind på hans natklub

Det er svært for store grupper at komme ind på Casper Christensens natklub, fortæller komikeren. (Foto: Jesper Mortensen)
Det er svært for store grupper at komme ind på Casper Christensens natklub, fortæller komikeren. (Foto: Jesper Mortensen)

Hver weekend tager adskillige festglade unge mennesker turen ind mod indre København for at få slukket deres tørst i lækre drinks og diverse cocktails.

Et af de steder, der er mest eksklusivt i nattelivet, er Casper Christensens natklub Sunday, som i aften får skarp konkurrence, når Remee åbner sin nye natklub, Arch.

- Det er et projekt, jeg har arbejdet på non stop i de sidste seks måneder, siger Remee om klubben.  (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Nu sker det: Remees klub åbner i aften

På grund af eksklusiviteten i disse natklubber, er det ikke enhver danse-glad festabe, der er så heldig at komme ind, og derfor har vi hørt Casper Christensen om, hvad det kræver at komme ind på Sunday:

- Det allerbedste råd er at være gode venner med mig. Så kommer man altid ind, griner han.

- Det kræver, at man er et menneske, der er god til at feste. Udover det, så prøver vi at blande kortene, så vi ikke lukker for mange af én type mennesker ind, så jeg kan ikke sige, at man skal have en bestemt type tøj på eller en bestemt alder, fortæller komikeren og uddyber:

- Dét, der gælder om for dem, der står og vælger, er at få dem ind, der kan lave den bedste blanding og den bedste fest.

Casper Christensen frygter ikke, at hans natklub Sunday vil miste kunder, når Remee åbner sin nye natklub Arch. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte Natklub-krig: Casper Christensen frygter ikke Remee

- Store grupper har dog svært ved at komme ind - medmindre man har købt sig et bord, for så kommer man direkte ind - men 10 fyre i ens jakkesæt eller ens sort tøj? Dem bliver det svært at lukke ind på én gang. Men det er svært at sige, for nogle gange kan det jo være lige præcis det, der mangler, fortæller Casper Christensen.

Hvis du er så heldig at komme ind på Sunday, er det vigtigt at opføre sig ordentligt, hvis du fortsat vil have mulighed for at feste i den eksklusive klub i fremtiden, påpeger Casper Christensen.

- Hvis man opfører sig dårlig derinde, så får man rigtig svært ved at komme ind næste gang.

Casper Christensen kan glæde sig over en formue på 25 millioner kroner i hans holdingselskab. (Foto: Anthon Unger) Kendte Casper C i nyt finanseventyr: Her er alle hans forretninger