Annonce:
Annonce:

Casper forklarer: Derfor blev jeg sur

Casper Christensen var ikke just i drillehumør, da Simon Stefanski skulle interviewe ham. Nu taler han ud

Casper Christensen vil gerne tale om penge, så længe det er aftalt på forhånd, fortæller han til Ekstra Bladet. Foto: Linda Johansen.
Casper Christensen vil gerne tale om penge, så længe det er aftalt på forhånd, fortæller han til Ekstra Bladet. Foto: Linda Johansen.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det løb helt af sporet, da DR's Simon Stefanski skulle interviewe Casper Christensen om hans nye kunstprojekt 'The Freudian Slip'.

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet, hvordan komikeren endte med at smække røret på allerede et minut inde i samtalen med DR-journalisten, der forsøgte at få podcasten 'Tiden' i kassen.

Det mislykkedes, da Casper Christensen blev sur og afbrød interviewet.

Nu forklarer den 54-årige komiker til Ekstra Bladet, hvorfor han reagerede, som han gjorde.

- Havde I ikke aftalt, hvad I skulle snakke om inden?

- Jo netop, og det var ikke en del af præmissen overhovedet. Og så synes jeg bare, at det skulle stoppe, forklarer Christensen og uddyber: 

Annonce:

- Jeg tror, det er, fordi det er et provokerende spørgsmål at blive stillet, når man laver kunst i det hele taget. 'Mangler du penge?' Det er sgu da noget mærkeligt noget at spørge om. Det er sgu da ikke derfor, at man laver kunst. Og så synes jeg bare, at det er en underlig måde at gå i gang med et interview på, siger Casper Christensen.

Sendte hjerter
På trods af at han blev provokeret, lader det til, at kendissen ikke bærer nag.

- Han (Simon Stefanski, red.) skrev 'undskyld', og at han var ked af, at han havde prøvet at været sjov, og at det var faldet til jorden. Og jeg var sådan: 'Okay fint nok, no problem, alt godt herfra'.

- Så I er på god fod nu?

- Jeg kender ham ikke, men jeg tror, der var hjerte-emojier til sidst.

Sindssygt spændende
- Hvorfor har du så valgt at lancere din NFT-kollektion?

- Jeg synes, at det er et sindssygt spændende projekt. Som kunstner er det pissespændende at finde ud af, hvordan man selv kan styre alle processer. Jeg har selv litografier, som jeg har købt af komikere i udlandet. Jeg synes, det er pisse fedt at have noget personligt fra dem.

NFT står for Non-fungible token og er en unik kode, som kan påvise ejerskab over digitale kunstværker.

Kom her med Ekstra Bladet tilbage i tiden og mød Casper Christensens tidligere tætte kollega 'Jade-Laila' og bliv klogere på, hvor hun er i dag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: