Casper og Frank er ikke til at genkende

De er kendt for deres kontroversielle og for nogen provokerende roller i serien og filmene 'Klovn'. Men nu har de skiftet deres vante 'Klovn'-rammer ud med noget helt nyt

Casper Christensen og Frank Hvam er slet ikke til at genkende i deres nye film 'DAN-DREAM'. Her står de sammen med Magnus Milang, der i filmen spiller uden arm. Foto: Stine Tidsvilde
Casper Christensen og Frank Hvam er slet ikke til at genkende i deres nye film 'DAN-DREAM'. Her står de sammen med Magnus Milang, der i filmen spiller uden arm. Foto: Stine Tidsvilde
Følg Danske kendte

Casper Christensen og Frank Hvam. Den humoristiske duo, som de fleste danskere kender for deres tid i serien 'Klovn', der senere udviklede sig til 'Klovn: The Movie' fra 2010 og opfølgeren 'Klovn Forever' kom i 2015, er lige nu i gang med optagelserne til deres nye film 'DAN-DREAM'.

Humor-parret har valgt at træde lidt væk fra 'Klovn', og de forsøger sig nu med det mere filmiske og at spille andre roller end sig selv. Og det betyder derfor også et nyt udseende for de ellers meget velkendte ansigter.

Foto: Stine Tidsvilde
Foto: Stine Tidsvilde
 

Casper og Frank: Nu uden sex

Afsløring: De spiller med i Casper og Franks nye film

Ekstra Bladet mødte de to skuespillere under optagelser til filmen, hvor Casper Christensen og Frank Hvam sammen med Magnus Milang og Niclas Vessel Kølpin spiller en gruppe mænd, der vil forsøge at gøre det umulige: at opfinde verdens første elbil.

Men for at 'klovnene' netop ikke skulle falde tilbage i de velkendte roller, har Casper Christensen måttet ty til en god 'skovsnegl' som overskæg, og Frank Hvam har budt fuldskægget velkommen.

Begge glæder de sig også til at komme tilbage i rollen som bare Casper og Frank.

Foto: PR
Foto: PR
 

- Det er lidt det, der er problemet med det her skæg. Jeg skulle jo helst ikke gå hen og ligne en hipster. Jeg skal egentlig bare være en lettere usoigneret ingeniør, fortæller Frank Hvam, da han bliver spurgt om han ofte går i et med menneske-mængden, når han bevæger sig rundt på Vesterbro.

- Og jeg kan love jer for, at så snart det sidste klaptræ er klappet og den sidste scene er taget - så ryger det her, lyder det fra Casper Christensen og peger på sit fyldige overskæg og fortsætter:

- Det har været 2-3 måneder i helvede det her. Fordi det er så markant. Og så selvfølgelig fordi, at det er svært at spise, alt sidder fast. Og lige meget hvor jeg går, så skal folk spørge til det, og så skal man til at forklare, at man er i gang med at lave en film og hvad den handler om. Så et pressemøde som det her, det holder jeg måske fire gange om dagen på grund af det her overskæg, griner skuespilleren.

Optagelserne til filmen har planer om at slutte i starten af oktober og filmen får premiere i de danske biografer den 30. marts 2017.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.