Caspers søn er fyldt 18: Her er den vilde gave fra farmand

Casper Christensen sparer ikke på noget og har nu foræret sin søn en natklub

Casper Christensen har givet sin søn en natklub i gave. Foto: Ekstra Bladet
Casper Christensen har givet sin søn en natklub i gave. Foto: Ekstra Bladet
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Standup-stjerner slår sig sammen i ny turné

'Klovn' overrasker: Alexandras eksmand debuterer som skuespiller

Hvad giver man drengen, der har alt?

En natklub selvfølgelig. I hvert fald hvis du spørger komikeren Casper Christensen.

Hans søn, Marvin Elliot Christensen, som fyldte 18 år tilbage i oktober, har nemlig fået sin helt egen natklub og cocktailbar på fars regning.

Natklubben skal hedde Mau Mau, og ifølge planen skal klubben ligge i Studiestræde i København og åbne allerede 24. november.

Casper Christensen deler nøgenbillede fra 1996

Casper Christensen selv er meget glad for det nye projekt.

- Jeg er super spændt, og jeg er glad for, at jeg har kunnet hjælpe min søn og hans gode kammerater i gang. Det er ikke mig, der kommer til at styre natklubben. Jeg kommer til at være såkaldt 'silent partner' og ejer derfor en del af klubben, siger komikeren til Ekstra Bladet.

Ifølge Casper Christensen er natklubben ikke en fødselsdagsgave, men han lægger ikke skjul på, at han har postet en del penge i projektet.

- Det er det ikke, nej. Det er en plan, jeg har lagt med min søn for over et halvt år siden. Han vil gerne ind i den verden, og jeg har erfaring med det. Så på den måde har jeg kunnet hjælpe ham på den her rejse ved at spytte penge ind i det, hvilket er fantastisk, siger komikeren.

Et sted for de unge
Spørger man Casper Christensen, så bliver Mau Mau det nye in-sted for den unge målgruppe fra 18 år og op efter.

- Det er tanken, at Mau Mau skal være et sted for det yngre klientel. Det er en kombineret cocktailbar og natklub. Så det kan både være et sted, hvor man giver den gas hele natten, eller et sted hvor man hænger ud, inden man skal videre til en anden fest, siger han.

Casper Christensen får ny 'Klovn'-kone

Men der er jo så mange natklubber i København? Hvad skal få den her til at skille sig ud i mængden?

- Vi tror på, at vi har de rigtige faciliteter, og at vi kan få tiltrukket den målgruppe, vi ønsker. Udover mig er DJ’en Tiger Sennenwald og de tre natklubseksperter Joachim Lund Andersen, Oscar Jerichau og Daniel Walther, som har stået for Sunday og Chateau Motel, også med i projektet, så det kan kun blive godt. Vi tror på, at der er et hul i markedet for den her klub, siger han og fortsætter:

- Vi vil sørge for, at de unge ikke længere skal gå og være i tvivl om, hvor de skal starte deres fest. Den starter hos os.

Ikke overdrevet
Ifølge Casper Christensen er det ikke for meget at give sin søn en natklub, hvis man har mulighederne for det. Han er derimod kun glad for, at han kan hjælpe sin søn på vej.

- Jeg tror, at alle har lyst til at hjælpe deres børn. Det er der ikke noget galt i. Jeg forærer ikke bare en klub, og så kan han gå ned og feste. Han skal læres op fra bunden, og så skal han arbejde fuld tid, siger han og tilføjer:

- Jeg gør det, fordi det er noget, min søn gerne vil, og så er jeg klar på at melde mig for at hjælpe ham med at nå den drøm. Jeg synes, det er en kæmpe velsignelse at få sine store børn tæt på, og at jeg kan hjælpe ham med noget, som jeg også er interesseret i. Det gør mig stolt, siger han.

Kongerne af komik: Så meget tjener Anden, Øgendahl, Casper C. og de andre

Vil bare feste
Marvin Elliot Christensen ser da også frem til, at han kan give den gas på den nye natklub, som han nu kan kalde for 'sin'.

- Jeg vil bare gerne feste! Det skal være vildere end den løsslupne stemning fra de sidste dage i Saigon 1975, siger han i en pressemeddelelse fra holdet bag natklubben.

Casper Christensen selv regner stærkt med, at han vil kunne mærke investeringen i natklubben på sin egen bundlinje.

- Jeg tror, at det kommer til at virke, og at det bliver en god forretning. Jeg går ikke ind i noget, hvis ikke jeg tror på det.

'Klovn' klar til optagelser: Det bliver pisse sjovt!

Men kan vi være sikre på, at den her klub i virkeligheden åbner, og at det ikke er en gimmick, som vi jo har set fra din side før i forbindelse med dine tidligere projekter og natklubber?

- Jeg har aldrig løjet om, at en bar ville åbne, og jeg kan garantere dig for, at klubben allerede er købt og indrettet. Så den er god nok. Vi åbner i november, understreger Casper Christensen med et stort grin.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind