Cecilie Frøkjærs kæreste overtager Resens job

Når Morten Resen trækker stikket ud af vækkeuret og skal sove længe med sine børn, overtager Michael Robak værts-tjansen på 'Go Morgen Danmark'

Michael Robak har skrevet bogen 'Hele byen ved det'. (Foto: Linda Johansen)
Michael Robak har skrevet bogen 'Hele byen ved det'. (Foto: Linda Johansen)

Onsdag meddelte Morten Resen, at han efter ni år stopper som vært på 'Go Morgen Danmark'. Klar i kulissen til at overtage jobbet står journalist og forfatter Michael Robak. Det skriver tv2.dk.

Derfor stopper Morten Resen på 'Go' Morgen Danmark'

Han er 46 år og har den absolut bedste læremester at få gode råd af, inden han kaster sig ud i interviews med alt fra politikere til musikere og helt almindelige mennesker - og ikke mindst skal udsættes for smagsprøver på alverdens mad for rullende kameraer.

Robak danner nemlig privat par med Cecilie Frøkjær, der var med til at starte programmet op i 1996. Frem til 2009 var hun vært på 'Go' Morgen Danmark'.

- Jeg er jo rimelig privilegeret, at jeg har en så tæt på, der kender programmet bedre end nogen anden, siger Michael Robak til tv2.dk.

Frøkjær: Ja, vi er kærester

Michael Robak har i 17 år arbejdet med tv - dog primært bag kameraet. Men nu skal han til at stå frygteligt tidligt op for at vække danskerne. Den nye vært skal møde hver morgen klokken 04.15 i studiet på Københavns Hovedbanegård.

- Jeg er spændt på at skulle stå så tidligt op, det har jeg aldrig prøvet før. Men jeg har ikke problemer med at komme op, så jeg tænker, at det nok skal gå. Et af de gode råd, jeg har fået, har været at købe tre vækkeure, så det har jeg fluks gjort, siger han.

Cecilie Frøkjær var med til at starte 'Go' Morgen Danmark'. (Foto: TV2/Henrik Ohsten)
Cecilie Frøkjær var med til at starte 'Go' Morgen Danmark'. (Foto: TV2/Henrik Ohsten)

Morten Resen trækker stikket til vækkeuret og vil bruge mere tid på sin familie