Cecilie Hother er gravid

Tv-værten er jublende lykkelig over det lille mirakel, der vokser i hende

37-årige Cecilie Hother og hendes kæreste venter deres første barn. (Foto: Rumle Skafte)
37-årige Cecilie Hother og hendes kæreste venter deres første barn. (Foto: Rumle Skafte)

I sidste uge stod Cecilie Hother frem og fortalte om den sygdom, hun i årevis har lidt af og forsøgt at skjule.

PCO hedder den hormonforstyrrelse, som hun lider af, og som blandt andet giver kvinder skægvækst og nedsætter frugtbarheden.

Cecilie Hother afslørede sin tabu-sygdom: Overvældet af breve og beskeder

Trods sygdommen kan Hother nu fortælle en glad nyhed. Hun er blevet gravid og venter barn med Thomas Gregers Honore, som hun har dannet par med i to år. Og det er lidt af et mirakel, fortæller hun til ALT for damerne.

- Jeg havde jo fået at vide, at det sikkert ville kræve hjælp på grund af min PCO. Men vi besluttede at give naturen en chance på et halvt år og forventede derefter at skulle gå i hormonbehandling og til sidst inseminering, og vi indstillede os på, at der ville gå et par år, før vi stod med en dejlig baby på armen, siger Cecilie Hother til ALT for damerne.

Cecilie Hother: Fem år uden skæg

Og naturen har nu sejret over Cecilie Hothers sygdom

- Naturen ville noget andet, end lægerne havde forudset, og jeg er sindssygt glad for, at det er gået så let. Det er sgu et mirakel, siger hun.

Den 37-årige tv-værts gynækolog kalder det også 'et lille mirakel'. Lægevidenskab havde nemlig spået, at Cecilie Hother ville få store problemer med at blive gravid.

Cecilie Hother åbnede i sidste uge sammen med sin veninde klinikken CeriX, som blandt andet hjælper kvinder, der lider af PCO, med de kosmetiske gener, hormonforstyrrelsen kan give dem. Klinikken tilbyder også rynkereducerende behandlinger.

Der var åbningsreception på klinikken i sidste uge. (Foto: Henning Hjort)
Der var åbningsreception på klinikken i sidste uge. (Foto: Henning Hjort)