Chok: Deltager ikke i 'Vild med dans'-finalen

Umut Sakarya kommer ikke til at indtage dansegulvet, når der er 'Vild med dans'-finale i slutningen af november

Der bliver ikke mere Umut i 'Vild med dans', men her kan du nyde et udpluk af hans bedste citater fra programmet. Redigering: Martin Ekelund.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Umut Sakarya og Jenna Bagge kommer ikke til at deltage i 'Vild med dans'-finalen i Horsens 29. november.

Det skriver Billed-Bladet.

'Umut og Jenna deltager ikke i 'Vild med dans'-finaleshowet den 29/11', oplyser TV2 til ugebladet, som dermed ikke giver yderligere begrundelse for, hvorfor parret ikke deltager i den store finale.

Chok-exit
31. oktober meddelte Umut Sakayra - noget uventet - at han trak sig fra 'Vild med dans. Det skete på hans Instagram-profil.

Her forklarede han, at han ikke længere kunne klare de mange negative beskeder, han modtog i kølvandet på sin deltagelse i danseprogrammet, hvor han fredag efter fredag fik bundkarakterer fra dommerne.

'De negative kommentarer på de sociale medier er simpelthen gået hen og blevet for meget for mig. De startede med personlige svinere som intet havde at gøre med dansen, underholdningen og det sjove. Den sidste dråbe som fik glasset til at flyde over var at disse mennesker er begyndt at svine mit hjertebarn Guldkroen til, helt uden filter', skrev kokken blandt andet på sin Instagram-profil.

Også Jenna Bagge gik til tasterne på de sociale medier efter partnerens pludselige exit. Her skrev hun, at hun accepterede Umut Sakaryas beslutning.

'Så sluttede min 'Vild med dans'-sæson for i år. Det er aldrig nemt, når det slutter, men i år må det helt klart være det sværeste år for mig. Jeg ville ønske, at vi stadig kunne danse videre, men sådan skulle det ikke blive. Jeg må bare acceptere, at Umut har brug for at stoppe det hele her', skrev hun.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra Umut Sakarya og Jenna Bagge, men det har i skrivende stund ikke været muligt.

Umut og Jenna kommer ikke på dansegulvet i finalen. Foto: Mogens Flindt
Umut og Jenna kommer ikke på dansegulvet i finalen. Foto: Mogens Flindt
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind