Christiane forarget: Tisser I på jeres tamponsnor?!

L.O.C.'s ekskæreste Christiane Schaumburg-Müller forstår ikke, at nogle piger kan finde på at tisse på deres tamponsnor, når de har menstruation

Christiane Schaumburg-Müller er forundret over, at flere af hendes veninder tisser på deres tamponsnor. (Foto: Polfoto)
Christiane Schaumburg-Müller er forundret over, at flere af hendes veninder tisser på deres tamponsnor. (Foto: Polfoto)

- Tisser alle virkelig på deres snor?

Sådan spørger en forarget og overrasket Christiane Schaumburg-Müller på sin blog efter et middagsselskab forleden.

Her var en række tøser fra kontoret samlet, og da champagnen var gledet godt ned, begyndte selskabet på sand tøsemanér at snakke om dét, der sker hver måned for millioner af kvinder verden over - nemlig menstruation.

Til salg: Se L.O.C. og Christianes kæmpehus

Men da samtalen bevægede sig hen på tamponsnoren, blev Christiane alligevel en anelse overrasket.

- Det viser sig, at der er nogle - mange - piger, der tisser på deres tamponsnor! What!? Ja, faktisk var det kun mig og én anden ved selskabet, der så sådan ud i hovedet: 'A' hvad gør i!?', skriver Christiane og fortsætter:

- Jeg kunne aldrig finde på at tisse mens snoren hænger fri til at kunne opsuge min urin. Og derefter have snoren liggende i min trusse, fuld af tis?! Jeg tager den da til siden!, fortæller Christiane, som var så chokeret over de nye oplysninger, at hun blev nødt til at spørge nogle andre veninder om det samme spørgsmål dagen efter.

Ninja Warrior: Skred fra interview med Christiane

Tisser alle på deres snor?
Men også her måtte Christiane være i undertal. Her blev hun nemlig kun bakket op af en enkelt af de fem veninder, der var samlet til middag, skriver Christiane.

- Det vil sige, at jeg nu er sådan lidt: Tisser alle virkelig på deres snor?, skriver hun undrende.

Til sidst konkluderer Christiane dog, at det nok bare er bedst at holde sig væk fra tamponer og i stedet bruge en menstruationskop, da det både er billigere og sundere for kroppen.

Derudover 'glemmer man, at man har det røde, fordi man ikke bliver mindet om det, hver gang man sidder på toilettet', skriver Christiane, og det må da i den grad være en god salgstale for alverdens menstruerende kvinder.

Christiane på nudiststrand: Mændene nulrede sig til en vulgær størrelse