Christiane forsvarer udskældte f****-produkter

Skønhedsprodukterne 'The Perfect V' har fået kritik fra flere sider, men det forstår Christiane Schaumburg-Müller ikke noget af

Bloggeren forstår ikke kritikken af nyt skønhedsprodukt. Foto: Anthon Unger
Bloggeren forstår ikke kritikken af nyt skønhedsprodukt. Foto: Anthon Unger
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Der er kommet et nyt skønhedsprodukt på gaden, der henvender sig til kvinder. Produktet hedder 'The Perfect V', men hvad er det så helt præcist for et produkt det her?

- 'The Perfect V' produktserien er til brug når som helst og efter alle former for hårfjerning og udelukkende til skønheds formål. Det er ren forkælelse og omsorg for dit 'V'. Det er en multi virkende luksus hudpleje, der er sammensat og produceret for at forny, forbedre og forskønne dit 'V', står der blandt andet på hjemmesiden, der i øvrigt har fået modellen Mathilde Gøhler til at figurere som ansigtet udadtil.

Og nu sidder du måske og tænker, hvad i alverden et 'v' dækker over.

- V’et er kvindens lille smukke trekant, der nogen gange er nydelig, nogen gange rodet, men altid perfekt og unik på sin egen personlige måde. Faktisk ligesom en trendy hårfrisure, står der på produktets hjemmeside, hvor vi må formode, at v'et står for... ja, vagina.

'Barnebruden' fejrer feminismen med sit vildeste nøgenbillede

Og det lyder jo egentlig alt sammen meget godt, men sådan er det ikke alle, der har det. I hvert fald ikke Berlingskes klummeskribent Sarah Skarum, der både skyder på navnet og nødvendigheden af produktet.

- Jeg finder det både trist og problematisk, at endnu et område af kvindekroppen i den grad skal udskriges til at være uperfekt, hvis ikke man har købt de rette produkter, skriver hun i sin klumme på Berlingske, før hun fortsætter:

- Sloganet 'The Perfect V' siger jo alt. Få den perfekte fisse. Men du skal eddermame gøre noget for det, for som den ser ud nu, ligner den åbenbart lort. Perfekt kan man kun være, hvis man er poleret, så man ikke ligner det, man er, en kvinde, skriver hun.

Livet kan blive meget hårdt
En anden, der heller ikke jubler over det nye produkt er journalist Ditte Giese. På Facebook har hun meget klart luftet sin holdning, hvor der også bliver plads til et Jørgen Leth citat.

Men kritikken er skudt helt forbi, skriver tv-værten Christiane Schaumburg-Müller i et nyt opslag på sin blog.

Hun opfordrer kritikerne til simpelthen at lade være, hvis de ikke kan lide budskabet om, at kvinder skal pleje deres underliv. Bloggeren går også til modsvar, når det kommer til de andre kritikpunkter.

- Især navnet 'The Perfect V' fik en opsang. Igen, jeg forstår det ikke helt. Hvad er der galt med navnet? Er det fordi ordet perfekt er brugt? Herregud, det får mig virkelig ikke op af stolen, skriver hun, før hun fortsætter.

- Lad mig sige det på en anden måde. Hvis det, at der står et produkt på hylden, der hedder noget med 'perfekt' får en til at tro, at man ikke er det, er det meget hårdt at shoppe produkter generelt, for vi lever i en reklametid, hvor vi er nødt til at kunne navigere og sortere i produktnavne – ellers kan livet blive meget hårdt.

Christiane Schaumburg-Müller slår fast, at hun ikke selv har prøvet produktet, men at hun ikke kan se noget kvindenedgørende i det.

Én, der også så frem til at prøve produktet, var Twerk Queen Louise, da Ekstra Bladet mødte hende til lanceringen af produktet.

- Det er da ret luksus at kunne give sin tissekone lidt wellness, sagde hun.

Den numserystende kendis fortalte også, at hun ikke går rundt og kalder sine kønsdele for 'v'.

-  Vagina er et godt alsidig ord, men det er bare ikke så sexet, så det kommer meget an på situationen. Et godt dansk ord som fisse, det kan noget.

Ærlige Sara Bro: Jeg har sendt nøgenbilleder

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind