Christiane har besluttet sig: Det skal min søn hedde

Christiane Schaumburg-Müller og rapperen Liam O'Connor bliver om kort tid forældre for første gang. Navnet til den lille her de allerede på plads

Christiane Schaumburg-Müller ufødte søn har fået navn. Privatfoto
Christiane Schaumburg-Müller ufødte søn har fået navn. Privatfoto
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Indtil nu er han gået under navnet Hr. Baby! Men nu har Christiane Schaumburg-Müller og rapperen Liam O'Connor besluttet, hvad deres første barn skal hedde.

Det afslører tv-værten og iværksætteren på sit online-magasin chrichri.dk.

- Selvfølgelig har Hr. Baby allerede et navn – jeg er slet slet, slet ikke typen, der har nerver til at vente med sådan noget. Længe før han overhovedet blev undfanget, havde han et navn. Lidt sværere var det, hvis Hr. Baby var blevet en pige, for der står en del muligheder på listen (ja, jeg har en liste, og den får I ikke at se :-) …), skriver hun.

Sprængfarlig Christiane viser babybulen frem

Selvom parret har overvejet mange navne, så var der et, der blev ved med at vende tilbage. Og derfor har de vordende forældre taget beslutningen. Deres søn skal hedde Constantin.

- Det er et latinsk navn, ikke udbredt i Danmark, men derimod i bl.a. Grækenland, Cypern og den ortodokse del af Albanien, skriver Christiane Schaumburg-Müller, der ikke er i tvivl om, at navnet passer perfekt til den lille knægt.

- For os er han allerede en lille Constantin. Han kan ikke komme ud og ikke ligne en Constantin, for det er allerede hans navn. Hverken Liam eller jeg kender nogle, der hedder navnet, eller har nogen forudfattet association til det, så Hr. Baby er 100% navnet, skriver hun.

Christiane er gravid: Venter barn med eksmanden

Det var lidt af en nyhedsbombe Christiane Schaumburg-Müller og rapperen Liam O'Connor smed tidligere på året, da de meddelte, at de skulle have barn sammen. Kort forinden var parret blevet skilt efter tre års ægteskab og deres dyre Hellerup-hytte var netop blevet solgt.

Men i starten af maj, postede hun selv den gode nyhed på Instagram.

 

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind