Christiane har født

Så kom tv-værten og musikerens dreng til verden

Liam O'Connor og Christiane Schaumburg var egentlig gået fra hinanden, men pludselig var de sammen igen og ventede barn. Nu har Cristiane født.
Følg Danske kendte

Det danske jetsetpar Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor er blevet forældre.

Det afslører den lykkelige stolte, nybagte mor på Instagram, hvor hun har delt et billede af sønnens hår- og øjenfarve, længde og vægt. Han fik allerede inden fødslen navnet Constantin.

Christiane har besluttet sig: Det skal min søn hedde

'Constantin kom til verden i går søndag. Det er en ubeskrivelig følelse af lykke som vælter ind over en - aldrig har livet givet så meget mening', skriver Schaumburg-Müller til babybilledet, hvor lykønskningerne allerede er strømmet ind.

Annoncerede graviditet på Instagram
Den 34-årige tv-vært annoncerede graviditeten på Instagram under hashtagget 'ja, vi er sammen igen' i maj måned til stor overraskelse for offentligheden. I sommeren 2015 bekendtgjorde powerparret nemlig, at de skulle skilles.

- Om ikke så længe skal Liam og jeg være forældre til en sund og rask dreng. Noget, som vi ikke kunne være mere lykkelige over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før, lød det fra den dengang vordende mor.

Christiane er gravid: Venter barn med eksmanden

- Jeg ved, at Liam bliver den mest fantastiske far nogensinde. Det kan jeg allerede mærke nu. Det er drømmebabyen og drømmescenariet for os begge to, og vi er sindssygt stolte og glade, sagde Schamburg-Müller efterfølgende til Ritzau Fokus og fastslog:

- Det var fuldstændig planlagt. Det er ikke en nytårs-upser.

Lige op til terminen fortalte den vordende far, hvordan følelserne boblede i ham over den forestående fødsel af parrets lille Constantin, som altså endelig nu er kommet til verden.

- Jeg prøver - ligesom med alt der foreligger af arbejde - at forberede mig så godt, at jeg bare skal møde op. Jeg gør mig ikke rigtig nogen idé om, hvordan det kommer til at fungere. Jeg glæder mig bare. Jeg er ængstelig og lykkelig på samme tid, sagde den 37-årige rapper åbenhjertigt til Ritzau Fokus.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?