Christiane på nudiststrand: Mændene nulrede sig til en vulgær størrelse

Tv-værten og magasin-bestyreren fik sig noget af en oplevelse under sin ferie i Barcelona

Christiane blev udfordret på sin frimodighed på sin strandtur. (Privatfoto)
Christiane blev udfordret på sin frimodighed på sin strandtur. (Privatfoto)

I sidste uge var smukke Christiane Schaumburg-Müller på ferie med tre af sine rigtig gode veninder. Turen gik til byen, der har det hele. God mad, flotte butikker, natteliv, sol, varme og strand.

Christiane og hendes slæng nød det hele i Barcelona. Eller nød er måske ikke det rigtige ord at bruge om pigernes tur til stranden, skriver tv-værten på sit online-magasin chrichri.dk.

Christiane hang ud over klippe: - Jeg troede, jeg skulle dø

De fire veninder valgte at frekventerer en strand for nudister og homoseksuelle. Og det var noget af en oplevelse!

’Hmmm ja, jeg ved ikke helt hvordan, jeg skal beskrive det. Folk var meget, ja…komfortable er måske det bedste ord. En oplevelse det var det da i hvert fald. Jeg tror vi har fået et godt indblik i .. hmm kroppen? Det var skønt at se folk bare være frie. Jeg er nok ikke lige typen, der joiner, og til tider er det lige lovligt meget information, man får, når der sidder en kvinde spread eagle lige i ens øjesyn, når man går op af vandet. Man ved slet ikke, hvor man skal kigge hen’, lyder Christianes beskrivelse af strandturen.

Nulrede sig til stor ting i speedo'en
En ting var nudisterne og deres afslappede tilgang til kroppen. Men der var også dem, der kom på Be Gay-stranden kun for at blive set.

’Vi så et mandepar, der ligesom lå og nulrede, ja nulrede, deres ædlere dele! Altså sådan i viiiiirkelig lang tid, for så til sidst at tage en lille speedo trusse på og gå stolt op i baren og hænge med ja en vulgær størrelse i buksen… Seriøs weird!’

Christianes skæve fingre gi'r telefonproblemer

Christiane Schaumburg-Müller er dette efterår aktuel i ’Ninja Warrior’ på Kanal 5. Samtidig skriver hun lystigt på sit netbaserede magasin.

Ninja-Pelle beskytter single-Christiane

Selvom Christiane var på en nudiststrand, valgte hun at beholde tøjet på. (Arkivfoto: Jonas Olufson)
Selvom Christiane var på en nudiststrand, valgte hun at beholde tøjet på. (Arkivfoto: Jonas Olufson)