Christiane scorer nyt tv-job

TV2's nye underholdningsprogram, 'Den vildeste danser', får en erfaren dansevært ved roret

Christiane har fra Vild Med Dans en vis erfaring med genren. I privaten beværter Christiane sit hus alene efter bruddet med L.O.C. - det satte hun for nyligt ord på.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Til foråret har TV2 premiere på et helt nyt danseprogram ved navn 'Den vildeste danser'.

Der er allerede blevet sat et erfarent hold af dansekaptajner i form af Silas Holst, Mille Gori og Sonny Fredie-Pedersen, men nu løfter tv-kanalen også sløret for programmets to værter.

Den ene er tidligere professionel danser Christiane Schaumburg-Müller, der allerede har fem sæsoner som vært for 'Vild med dans' i bagagen.

Hun får selskab af skuespiller Christopher Læssø, der også er med i årets udgave af 'Vild med dans' - dog som deltager. Ingen af de to nye værter er altså bange for selv at kridte danseskoene.

- Det bliver det bedste at få ham som makker. Vi kommer til at blow the roof off sammen, er jeg sikker på, siger Christiane Schaumburg-Müller til TV2.

Christiane har fået værtstjansen for et nyt danseprogram. Foto: Mogens Flindt
Christiane har fået værtstjansen for et nyt danseprogram. Foto: Mogens Flindt
 

Kort fornøjelse: 'Vild med dans'-vært dropper Tinder

Helt anderledes
Man kunne måske fristes til at tro, at 'Den vildeste danser' bare bliver en kopi af 'Vild med dans', men det er ikke tilfældet.

Programmet er baseret på de britiske tv-koncept 'The Greatest Dancer', som er udviklet af ingen ringere end Simon Cowell.

- Vi får lov at opleve en masse forskellige genrer, og jeg glæder mig til at opleve denne her helt rendyrkede energi og passion hos deltagerne, som virkelig dyrker det at udtrykke sig gennem dansen. Det bliver den vildeste fest, siger Christiane Schaumburg-Müller.

Både amatører og professionelle kan melde sig til programmet, der fungerer som en slags 'X Factor', hvor dansekaptajnerne og publikum i fællesskab sender deltagerne videre fra auditions til programmets liveshows.

Skuespiller og vært Christopher Læssø danser i øjeblikket med Karina Frimodt i 'Vild med dans', men skal inden længe være dansevært sammen med Christiane. Foto: Martin Sylvest
Skuespiller og vært Christopher Læssø danser i øjeblikket med Karina Frimodt i 'Vild med dans', men skal inden længe være dansevært sammen med Christiane. Foto: Martin Sylvest
 

Christiane har købt L.O.C. ud

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind