Christiane viser maven frem

Graviditeten har ikke været en dans på roser

Christiane i al sin vælde. (Privatfoto).
Christiane i al sin vælde. (Privatfoto).

Christiane Schaumburg-Müller er ikke blandt de vordende mødre, der hylder graviditeten ind i et rosenrødt skær.

Tv-værten, der atter er sammen med L.O.C., som hun ellers blev skilt fra, maler med en helt anden pensel i et indlæg på hendes livsstilsmagasin, chrichri.dk:

’De første fire måneder af min graviditet var ikke nær så romantiske, som jeg havde fået fortalt af samtlige af mine veninder. Menuen stod på døgnkvalme og opkast op til syv gange dagligt – konstant’, skriver hun.

I løbet af efteråret bliver Christiane og Liam forældre til en lille dreng. (Foto: All Over Press) Danske kendte Gravid Christiane takker for støtten

Ifølge Christiane var det en særdeles ubehagelig oplevelse.

’En ’skøn’ cocktail af influenza blandet med tømmermænd. Men det vil jeg belemre jer med i et andet indlæg. Lige nu skal det nemlig handle om alt det positive og fantastiske ved at være gravid, for det er fantastisk og en glædesstund uden lige’, skriver Christiane, der er 5,5 måneder henne i graviditeten.

- Vi bor under samme tag, siger Christiane til HER&NU. Danske kendte Christiane og L.O.C. er flyttet sammen igen

Hun afslører, at hun ikke for alvor er gået i gang med at indrette babyværelse, fordi hun er den, hun er.

’Desuden har jeg jo også gået lidt stille med dørene angående graviditeten i den første tid – som mange par nok gør, men lige i mit tilfælde betød det også, at jeg ikke kunne gå i baby forretninger og lignende uden at afsløre mig selv’, skriver hun på chrichri.dk.

Det kom bag på mange, da de to havde fundet sammen igen og nu skulle have børn