Christopher: Her er en kvinde smukkest

Den danske popstjerne Christopher afslører, hvornår han synes en kvinde er allersmukkest

I april var Christopher aktuel med musikvideoen til sangen 'Naked' - og meget passende bød den på hede scener med skuespillerinden Sus-Noreen Wilkins
Følg Danske kendte

Han er uden tvivl én af Danmarks mest populære og eftertragtede kvindebedårer, den 25-årige succesfulde popstjerne Christopher.

En rigtig hjerteknuser, om man vil. For den danske sanger sætter med statsgaranti altid et utal af hjerter i brand, når han giver koncerter rundt om i landet. Hysteriske og overgearede piger hviner og skriger i hvert fald, når deres helt store idol giver den gas med sin fløjlsbløde stemme og sin karakteristiske falset.

Langt størstedelen af den unge og kvindelige fanskare ville nok også højst sandsynligt ønske, at de var Christophers udkårne. Og de fleste er formentlig godt og grundigt misundelige på popsangerens kæreste, den smukke model Cecilie Haugaard.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Øjeguf til pigerne: Christopher viser kroppen frem

Sådan er hun smukkest
I løbet af Christophers karriere har der sikkert været mange tilbedende beundrere, der ihærdigt har forsøgt at gøre sig til og indsmigre sig hos ham. Og hvis de mange fans i den forbindelse har gået og grublet gevaldigt over, hvornår det charmerende popikon mon synes, at en kvinde er allersmukkest, ja så får de såmænd svaret serveret lige her.

I forbindelse med sit nye embede som frontfigur og dansk ambassadør i Norden for det amerikanske sport- og livsstilsbrand Reebok, har Christopher nemlig i et interview med ALT for Damerne afsløret, hvornår en kvinde tager sig bedst ud:

- Når hun er sig selv, svarer Christopher på spørgsmålet om, hvornår en kvinde er allersmukkest.

Ingen falske facader, smarte bemærkninger eller tendenser til ’kongens efterfølger’… ’Tulips’-stjernen lader til at være jordbunden og lige til.

Christopher viser kærestens laaaange stænger frem

Smertefuldt og pinligt
I Q & A-seancen med det danske kvindemagasin fortæller Christopher også, at regelmæssig træning er med til at give ham både fysisk og mentalt overskud i en ellers stresset og hektisk hverdag.

Men selv for en selvsikker popstjerne kan der nogle gange gå ged i den. Hitmageren indrømmer således, hvordan det en enkelt gang gik helt galt under en bænkpres-øvelse i fitnesscentret, fordi han ganske enkelt havde overvurderet sin egen styrke.

- Jeg har engang ligget og lavet bænkpres alene. Jeg havde overvurderet min egen styrke, så da stangen ramte min brystkasse, kunne jeg ikke få den op. Det resulterede i en meget lang seance, hvor jeg ihærdigt prøvede at rulle stangen ned over min egen mave, det var både smertefuldt og pinligt, svarer Christopher.

Sjælden fiasko for Christopher

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?