Annonce:
Annonce:

Christopher: - Min kæreste er så smuk

Den albumaktuelle sanger bliver ikke fristet af de mange fans

Pigerne er vilde efter Christopher. Se sangeren fortælle om sin populære status hos det andet køn her
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Når Christopher skal spille koncert, er det ikke unormalt, at der ligger piger i kø i både halve og hele døgn, før dørene åbner til spillestedet.

De mest trofaste fans tager gerne en nat i sovepose på et fortov i december, for at komme til at stå i forreste række, når den 24-årige sanger skal optræde.

Men hvis de drømmer om mere end at høre Christopher synge, kan de godt glemme det. Han er nemlig afsat og har det helt fantastisk med sin smukke modelkæreste, Cecilie Hauggaard.

- Du må få masser af tilbud fra dine fans. Bliver du aldrig fristet?

- Nej, de er jo så unge. Jeg har en kæreste, som jeg er SÅ glad for og som er SÅ smuk, så jeg kan slet ikke forestille mig, at det kunne være en mulighed, siger han.

Super sexede Christopher: Jeg tager den til kanten

Annonce:

Christopher har altid gjort en dyd ud af at tage sig tid til de såkaldte Stopherlovers - altså hans mest hardcore tilhængere. Når han møder dem, bruger han gerne tid på at tale med dem og giver med glæde en autograf.

Hør Christopher fortæller om fristelserne i klippet herover.

Pigerne nærmest forguder ham. Skriger og græder, når han nærmer sig. Og det kan være lidt svært at håndtere, erkender han.

- Jeg ved sgu stadig ikke, hvordan jeg skal forholde mig til en pige, der står og hyperventilerer, fordi hun ser mig. Eller græder selvom hun har set mig 30 gang før, siger han til Ekstra Bladet.

Høj puls
- Mest af alt synes jeg nok bare, at det er underligt, for jeg har aldrig selv har været fan af nogen på den måde. Jeg kan seriøst ikke komme  i tanke om nogen, der kunne give mig høj puls bare, fordi de var i nærheden…måske Messi. Men det ville jo ikke være hysterisk på den måde, siger Christopher, der forsøger at bevare jordforbindelse trods den direkte dyrkelse af ham.

Annonce:

- Det der med at blive sat op på en piedestal på den måde, der er så høj, at man ikke selv kan se derop. Puha…der må man altså bare tage trappen ned og sige slap af, siger Christopher.

Christopher sender fredag sit tredje album på gaden. 'Closer' hedder det.

Unaturlig sex med Christopher

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: