Citybois sænker prisen: Blev kaldt for pengegriske

Citybois giver deres første koncert den 24. april, og selv om billetterne er lidt dyre, opfordrer de to drenge deres fans til at komme

Her kan du se Citybois og deres fans

De er nok ved at være vant til skrigende teenagefans, men snart kan det også være, at drengene i Citybois skal vænne sig til at tjene styrtende med penge.

I hvert fald spiller de populære drenge fra 'X Factor' den 24. april deres første koncert i Falconer Salen på Frederiksberg i København, og de billigste billetter til koncerten koster 250 kroner stykket.

Her spiller Citybois deres første koncert

- Som nogle måske har læst, skriver medierne om, hvor griske og pengesøgende vi er. Det er en stor misforståelse, og vi har ikke været med til at bestemme nogen priser, skriver drengene således på Citybois' officielle Facebook-side.

Selvom Citybois ikke selv bestemmer, hvad koncertbilletterne skal koste, så har nogen i deres bagland taget kritikken til sig.

Sat ned
Ifølge drengenes Facebook-side kostede det til at starte med 500 kroner at sikre sig en billet med tidlig indgang og dermed en plads langt fremme i salen. Det er nu sat ned til 350 kroner.

En ’meet and greet’-billet kostede oprindeligt 650 kroner, men er nu sat ned til 450.

En standardbillet har holdt prisen på 250 kroner.

Derfor så du ikke Citybois-single i tv

Se en video, hvor drengene fra Citybois opfordrer deres fans til at dukke op til debutkoncerten lige her:

Her får drengen et par velmenende ord fra Basim