Claudia Rex hånet på nettet: Du er en elendig vært!

Den kendte danselærer Claudia Rex debuterer som vært i realityprogrammet Bikini Island. Men hendes værtsrolle er ikke blevet taget særlig godt imod af seerne

Claudia Rex hånet på nettet: Du er en elendig vært!

'Claudia Rex må være en af de mest elendige værter i dansk TV-historie'

'Claudia skal holde sig til Vild med dans'

Sådan lyder nogle af de grove kommentarer, der er til at finde på Twitter med hashtagget Bikini Island. De danske seere raser over Claudias værtsrolle i programmet, da de synes, hun virker for 'overfladisk' og 'kunstig'.

Det er Claudias første optræden som vært, og for knap en måned siden var hun meget begejstret for rollen. Hun var klar til at sætte dansekarrieren til side og prøve at bevæge sig ud i en helt anden genre.

- Jeg er glad for at prøve mig selv af som tv-vært. Også selvom det i denne sammenhæng er noget helt, helt andet, end hvad jeg har været vant til, har hun tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Svarer på kritikken
Claudia Rex er mest kendt for sin optræden i Vild med dans, hvor hun tidligere har fungeret som danselærer. Hun har vundet adskillige mesterskaber i dans og har også startet sin egen tøjkollektion 'Claudia Rex Design'.

At være vært på et underholdningsprogram er derfor noget helt nyt for Claudia Rex.

Ekstra Bladet mødte hende til Wallmans premiere i Cirkusbygningen, hvor vi konfronterede hende med den stærke kritik fra seerne. Hør hvad Claudia har at sige om kritikken i TV-indslaget foroven