Claudia Rex: Mistede min bror i sidste uge

Den smukke 'Vild med dans'-veteran var med til at bære kisten

Nu må vi få hverdagen til at fungere igen, sagde Claudia Rex. Foto: Anthon Unger
Nu må vi få hverdagen til at fungere igen, sagde Claudia Rex. Foto: Anthon Unger

Heller ikke i 'Vild med dans' er Claudia Rex meget for at tale om smerte. Men hvor det på dansegulvet og i træningslokalet er fysisk smerte, hun må forholde sig til, er den lige nu tilført en altoverskyggende følelsesmæssigt smerte.

Hendes bror døde nemlig i sidste uge, skriver Her og Nu.

Danse-darling trodser smerter for den gode sag

- Hele familien er i stor sorg. Det kommer til at tage lang tid, forklarede Claudia Rex til ugebladet forbindelse med Stasias show på D'Angleterre.

- Jeg var med til at bære kisten, fortalte hun tydelig berørt.

- Det er nogle meget hårde dage. Men det nytter ikke at sidde derhjemme og kigge ind i væggen. Nu må vi få hverdagen til at fungere igen, sagde Claudia Rex.

TV3 efter bikini-fiasko: Ville gerne have haft flere seere

Det har ikke været muligt at få fat i den tidligere 'Vild med dans'-stjerne for at få yderligere kommentarer til familiens ulykkelige tab.

På trods af de sorte stunder, som den 28-årige siger, hun nu vil lægge bag sig, ligner hun en personificeret drøm fra sin egen blog på Bloggers Delight. Den smukke danser er efter en single-periode nu samboende med sin DJ-kæreste.

Efter hun på grund af gigt i store dele af kroppen har været nødt til at opgive dansen på det plan, hun plejer at dyrke, er hun søgt ind i tv-verdenen. Der debuterede hun sidste år som vært for Bikini Island hos TV3.

Om dette er et spor, hun agter at forfølge, er endnu ikke meldt ud.

Claudia Rex: Mistede min bror i sidste uge

Desværre blev Claudia Rex' værtsoprtræden ikke taget særlig godt i mod af seerne. Men Claudia Rex vil op på hesten igen. Hør hendes reaktion på seerne her