Coronaopråb fra uventet kant: - Jeg er så forarget

Den tidligere reality-stjerne 'Knaldperlen' er direkte fortørnet over, at mange tager så let på truslen om corona

Klippet her siger lidt om det liv, Walid Bechara levede, da han blev kendt som 'Knaldperlen' i programmerne om 'Kongerne' på Kanal 5. Vi skal advare de morgenfriske om et... 'direkte sprog'. Video: Discovery Networks Danmark.

Han har selv levet det vilde liv. Taget den til kanten og haft hang til fester.

Men det var dengang. Dengang da Walid Bechara blev kendt som 'Knaldperlen' i programmerne om 'Kongerne' på Kanal 5.

Nu er både han og Danmark i en noget anden situation. Han er blevet far, og vores land er lukket på grund af corona.

Danske kendte 'Knaldperlen' er blevet far

Det er dog ifølge Walid Bechara langt fra alle, der har forstået ordet 'lukket', nærmest raser han.

- Folk tror, at de er sendt hjem på ferie og skal ud i solen og drikke øl og se på dyr i Zoologisk Have. Jeg er så forarget over det. Tag jer nu sammen, siger 'Knaldperlen' til Ekstra Bladet.

- Som type er jeg ikke vild med at være hjemme hele tiden. Men det er vi allesammen nødt til lige nu, siger 'Knaldperlen'. Privatfoto
- Som type er jeg ikke vild med at være hjemme hele tiden. Men det er vi allesammen nødt til lige nu, siger 'Knaldperlen'. Privatfoto

Han er far til sønnen Marcus, som han har med reality-kollegaen Kia 'Sugar' Sødergreen, og coronaen får konsekvenser for dem.  

Walid Bechara bor i Nordjylland med Marcus, mens hun bor i København og flere gange har været indlagt på grund af depressioner.

Kia Sødergreen havde fået et par timers udgang fra hospitalet torsdag eftermiddag. Foto: Mogens Flindt TV3-reality Realitystjerne på psykiatrisk afdeling: Jeg føler mig som en fiasko som mor

- Vi kan ikke besøge Kia, som vi plejer i København, og hun kan ikke komme herop til os. Så Marcus kan ikke se sin mor, så længe der er corona, siger han.

Walid Bechara er ikke specielt bekymret for, at Marcus skal blive smittet med den frygtede virus. Det er mere de svage i samfundet, han tænker på.

- Tænk, hvis man var skyld i, at et andet menneske blev smittet og døde. Det er jo en slags mord. Jeg fatter ikke, at folk ikke kan se det og bliver hjemme, som myndighederne siger, tordner han og fortsætter.

- Det er nu, vi har chancen for at gøre noget. Ellers ender vi som Italien, og det tror jeg ikke, at vi har lyst til, siger han.

Elsebeth Gerner Nielsen er i dag generalsekretær for Folkehøjskolernes ForeningFoto: Palle Skov Danske kendte Tidligere kulturminister indlagt med corona

'Knaldperlen' har taget fri fra arbejde de kommende 14 dage for at passe sin søn, hvilket naturligvis ikke er gratis.

- Men det kommer ikke an på penge i den her situation, siger Walid Bechara.

'Sugar' og 'Knaldperlen' er forældre til sønnen Marcus. Foto: Mogens Flindt
'Sugar' og 'Knaldperlen' er forældre til sønnen Marcus. Foto: Mogens Flindt